Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ εξηγεί πως πήρε τα κιλά για την ταινία «Father Stu»

15:49 11/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ είναι ένας ηθοποιός που μεταμορφώνεται για τις ανάγκες της υποκριτικής ενώ του αρέσει να ανεβάζει την γυμναστική του στα social media.

Η τελευταία όμως μεταμόρφωση του Μαρκ Γουόλμπεργκγια τη συμμετοχή του στην ταινία «Father Stu» τον επηρέασε σημαντικά, όπως λέει στο EW.

Στην τελευταία ταινία της σκηνοθέτιδας και συγγραφέα Ρόζαλιντ Ρος, ο Γουόλμπεργκ

υποδύεται τον Στιούαρτ Λονγκ, έναν ερασιτέχνη πυγμάχο του οποίου η καριέρα καταστρέφεται λόγω τραυματισμού και καταλήγει να γίνει ιερέας στο Λος Άντζελες.

«Έβαλα περισσότερα από 13 κιλά και από μάχιμος άντρας έγινα ένας τύπος καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, που έπασχε από μια σπάνια μυϊκή εκφυλιστική ασθένεια», εξηγεί ο ηθοποιός. «Μόλις έκλεινα τα 50 μέχρι να τελειώσουμε την ταινία και έτρωγα 11.000 θερμίδες την ημέρα. Αυτή η δραστική αύξηση βάρους με πλήγωσε πραγματικά τους τελευταίους επτά, οκτώ μήνες».

Ο Γουόλμπεργκ μοιράστηκε φωτογραφίες πριν και μετά από την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Μάιο του 2021. Στη συνέχεια μίλησε για τη δύσκολη μεταμόρφωσή του με τον Τζίμι Φάλον στο «The Tonight Show» τον επόμενο Ιούλιο.

«Ακόμα και όταν ήμουν χορτάτος, ξυπνούσα μετά από ένα γεύμα και έτρωγα ακόμα ένα», είπε. «Έτρωγα κάθε τρεις ώρες. Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό».

Τι ακριβώς έτρωγε; «Προσπάθησα να το κάνω με υγιεινό τρόπο», είπε στο E!. «Ήταν μια ντουζίνα αυγά και μια ντουζίνα κομμάτια από μπέικον, δύο ψητές πατάτες, μια μπριζόλα, δύο μπολ με λευκό ρύζι και ένα ποτήρι ελαιόλαδο. Οι πρώτες δύο εβδομάδες ήταν πλούσιες σε πρωτεΐνες.

Οι δύο επόμενες είχαν πολλούς υδατάνθρακες. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες άμυλο και μετά νάτριο, για να φουσκώσω όσο το δυνατόν περισσότερο». Το Father Stu κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 13 Απριλίου.

To άρθρο Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ εξηγεί πως πήρε τα κιλά για την ταινία «Father Stu» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα