Ο Κλοπ αποκάλυψε πότε θα φύγει από την Λίβερπουλ και που θα πάει μετά

12:51 13/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ήταν σαφής στο πότε θα αποχωρήσει από τους “κόκκινους” επισημαίνοντας πως το τέλος του συμβολαίου του θα σημάνει αυτόματα και το τέλος της θητείας του στον πάγκο της ομάδας.

Λίβερπουλ και Γιούργκεν Κλοπ θα δουν τους δρόμους τους να χωρίζουν το 2024, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός. Εκείνη το καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Κλοπ με τους “κόκκινους” και όπως δήλωσε, τότε

θα κλείσει και το κεφάλαιο Λίβερπουλ για αυτόν.

“Τέσσερα χρόνια ακόμα στη Λίβερπουλ και μετά τέλος” είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός, που βρίσκεται στο “Άνφιλντ’ από τον Οκτώβριο του 2015 και πριν λίγες εβδομάδες οδήγησε τους “κόκκινους” στην π΄ρωτη κατάκτηση πρωταθλήματος Αγγλίας, μετά από 30 χρόνια.

Για το τι θα κάνει μετά την Λίβερπουλ, ο Κλοπ δήλωσε: “Πιθανόν να μην κάνω τίποτα για έναν χρόνο. Μετά θα κάνω ότι θέλω. Ίσως ένας σύλλογος ή μία εθνική ομάδα ή τίποτα από αυτά. Αλλά σε πέντε χρόνια από τώρα, ο κόσμος μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικός”.

Τέλος σε ερώτηση για το εάν σκοπεύει να γυρίσει στην Γερμανία απάντησε: “Σίγουρα θα γυρίσω για να μείνω, μετά το τέλος της καριέρας μου. Πιο πιθανό να μείνω στην Μάιντς”.

To άρθρο Ο Κλοπ αποκάλυψε πότε θα φύγει από την Λίβερπουλ και που θα πάει μετά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα