Ο Ερντογάν επιτίθεται στην αντιπολίτευση και τα «ακούει» από πρώην αντιπρόεδρό του – «Ο βασιλιάς είναι γυμνός»

11:32 17/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Άφησε για λίγο την Ελλάδα και αποφάσισε να επιτεθεί στην αντιπολίτευση στην Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τα αντίπαλα κόμματα, όμως, δεν είναι τα μοναδικά που βλέπουν ότι… κάτι δεν πάει καλά με τον Τούρκο πρόεδρο.

Καθώς τα σενάρια για πρόωρες εκλογές έχουν αρχίσει να ακούγονται και στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιμένει στις καθημερινές επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας για να μην… συζητά η κοινή γνώμη τον πληθωρισμό, τις τιμές στα ύψη, την κακή πορεία της οικονομίας.

Κάνοντάς ένα… διάλειμμα, ο Τούρκος πρόεδρος αποφάσισε να απαντήσει και στην κριτική που του άσκησε η αντιπολίτευση και την κατηγόρησε ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί την Τουρκία και τα δικαιώματά της σε Αιγαίο και Μεσόγειο, όπως ο ίδιος.

«Αυτοί θα διοικούν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις για τον αγώνα εναντίον τριών τρομοκρατών στα νότια σύνορα της Τουρκίας; Αυτοί θα κάνουν δύσκολη τη ζωή στους τρομοκράτες; Αυτοί θα υπερασπιστούν τα δικαιώματα της χώρας μας σε Αιγαίο και Μεσόγειο; Αυτοί θα φέρουν στο τραπέζι τις δύο πλευρές για την ειρηνευτική επίλυση του πολέμου στη Μαύρη Θάλασσα;», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης.

 

Μίλησε, δε και για «ύπουλες παγίδες» που στήνονται σε βάρος της Τουρκίας. «Απευθύνομαι σε όσους μας παρακολουθούν από τις τηλεοράσεις τους! Αυτοί θα προχωρήσουν τη χώρα παρά τις ύπουλες παγίδες που στήνονται εναντίον της χώρας μας από τα Βαλκάνια μέχρι και τον Καύκασο;», επισήμανε.

Ο βασιλιάς Ερντογάν είναι γυμνός

Αυτό δήλωσε ο άλλοτε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας και συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Μπουλέντ Αρίντς.

«Δεν πρέπει οι δημοσιογράφοι του Μεγαλειότατου να μιλούν πια για το πόσο όμορφος είναι ο καιρός, και πόσο καθαρά είναι τα νερά. Είναι η εποχή που θα πρέπει να φωνάξουν , είναι η στιγμή που πρέπει να ειπωθεί πως : “Ο βασιλιάς είναι γυμνός”», σημείωσε.

To άρθρο Ο Ερντογάν επιτίθεται στην αντιπολίτευση και τα «ακούει» από πρώην αντιπρόεδρό του – «Ο βασιλιάς είναι γυμνός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα