Ο Αλέξης Τσίπρας παραιτείται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε στο Εκτελεστικό Γραφείο

13:36 29/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτείται από την ηγεσία του κόμματος. Το πρωί της Πέμπτης (29.06.2023), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε τις προθέσεις του στους συντρόφους του, στο Εκτελεστικό Γραφείο.

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ακυρώσει το ταξίδι του στις Βρυξέλλες

και να μη δώσει το παρών, όπως συνηθίζει, στη Σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών ως παρατηρητής και να συγκαλέσει σήμερα στις 11:00 την Εκτελεστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά “προανήγγειλε” τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στην Κουμουνδούρου χαμογελαστός και λίγο μετά την άφιξή του έγινε γνωστό ότι θα έκανε δήλωση στο Ζάππειο, στις 12:30! 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε στους συντρόφους του ότι υποβάλλει την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος προκειμένου προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε λίγο μετά τις 11.30 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να παραστεί στην συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου και να ανακοινώσει στα μέλη του κόμματός του τις προθέσεις του.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

To άρθρο Ο Αλέξης Τσίπρας παραιτείται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε στο Εκτελεστικό Γραφείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα