Λάρισα: Τέλος εποχής για το ιστορικό ζαχαροπλαστείο Πικαντίλι

11:42 15/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Τέλος εποχής για το ζαχαροπλαστείο «Πικαντίλι» στην Αγιά. Την εβδομάδα που μας πέρασε, ο Ευάγγελος Δημηρούλης, που επί 33 χρόνια γλύκαινε τους ουρανίσκους Αγιωτών και μη, έκλεισε το κατάστημά του, αφού ήρθε και γι’ αυτόν η στιγμή της συνταξιοδότησης.

Τα πασίγνωστα σε όλους τους ντόπιους φοινίκια του, τα πεντανόστιμα προφιτερόλ του, οι παραδοσιακές παλιές κλασικές τούρτες του, δεν θα βρίσκονται πια στα πιάτα των πελατών του.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr, ο Βαγγέλης Δημηρούλης προήλθε από μια οικογένεια που το όνομά της έχει συνδυαστεί με το γλυκό στην Αγιά. Αν και ξεκίνησε ως

ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, κοντά στα αδέλφια του Γρηγόρη και Τάκη, που από το 1967 διατηρούσαν ζαχαροπλαστείο στην Αγιά, έμαθε την τέχνη και αποφάσισε το 1987 να κάνει το δικό του άνοιγμα που έμελε να κρατήσει μέχρι φέτος με εξαιρετική επιτυχία.

Στο πλάι του πάντα η σύζυγός του Άννα. «Νιώθω ευγνωμοσύνη και αγάπη για τον κόσμο που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια» είπε ο ίδιος και στέλνει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα λέγοντας: «Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς που με εμπιστευτήκανε στις πιο γλυκές τους στιγμές. Με την αποδοχή και την ανταπόκριση όλων, πραγματοποίησα το όνειρό μου κι εργαζόμουν καθημερινά για τόσα πολλά χρόνια με μεράκι και πάθος γι’ αυτά που έφτιαχνα. Δεν μπορώ παρά να δώσω τις πιο γλυκές μου ευχές σε όλους για υγεία, τύχη και ευημερία».

To άρθρο Λάρισα: Τέλος εποχής για το ιστορικό ζαχαροπλαστείο Πικαντίλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα