Κορονοϊός: Οι Αμερικανοί δεν θα πάνε γήπεδο χωρίς εμβόλιο!

13:13 11/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Η δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Σίτον Χολ δείχνει πως ο κόσμος στις ΗΠΑ δεν πρόκειται να βρεθεί σε αθλητικό γεγονός, αν δεν έχει βγει πρώτα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού!

Ο κορονοϊός έχει… γονατίσει τις ΗΠΑ, αφού μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί πάνω από 18.000 νεκροί, ενώ τα καταγεγραμμένα

κρούσματα πλησιάζουν το μισό εκατομμύριο.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έκανε το πανεπιστήμιο Σίτον Χολ, ο κόσμος θα είναι αρκετά αλλαγμένος στο χώρο των σπορ, όσον αφορά τις συγκεντρώσεις στα γήπεδα της Αμερικής. Αν και το δείγμα συμμετοχής ήταν μόλις 762 ερωτηθέντες, βάσει επιστημονικής βάσης του γκάλοπ, το περιθώριο λάθους είναι περίπου της τάξης του 3%.

Το εντυπωσιακό 61% των ερωτηθέντων είπε πως δεν πρόκειται να παρακολουθήσει αθλητικές συναντήσεις αν δεν έχει βγει πρώτα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού!

Ένα επιπλέον 12% υποστήριξε πως θα πήγαινε στο γήπεδο αν μπορούσαν να τηρηθούν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης ασφαλείας, ενώ μόλις το 13% υποστήριξε πως θα αισθανόταν άνετα να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι όπως στο παρελθόν.

Στο ερώτημα, αν οι οπαδοί θα έβλεπαν ένα παιχνίδι χωρίς θεατές μέσω απευθείας μετάδοσης, το 76% απάντησε «ναι» και μάλιστα με το ίδιο ενδιαφέρον που είχαν και πριν την πανδημία. Το 16% απάντησε πως θα ενδιαφερόταν λιγότερο και μόλις το 7% περισσότερο.

Τέλος, το 46% των ερωτηθέντων πιστεύει πως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες θα ακυρωθούν ως το τέλος του 2020! “Ο ιός έχει κερδίσει την προσοχή και το σεβασμό του έθνους. Αυτοί που αναγνωρίζονται ως φανς του αθλητισμού αντικατοπτρίζουν το γενικό σύνολο του πληθυσμού”, είπε ο Ρικ Τζεντίλ του Πανεπιστημίου Σίτον Χολ.

To άρθρο Κορονοϊός: Οι Αμερικανοί δεν θα πάνε γήπεδο χωρίς εμβόλιο! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα