Χαμός σε φαρμακείο του Βόλου για γνωστή αντιβίωση που δεν υπήρχε - Έφτασαν μέχρι και αστυνομικοί

12:30 18/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Η αντιβίωση που ήθελε δεν υπήρχε στο φαρμακείο και ο πελάτης ξέσπασε. Μάταια η φαρμακοποιός προσπαθούσε να του εξηγήσει το πρόβλημα…

Οι ελλείψεις σε μια σειρά από φάρμακα συνεχίζονται και μέσα στο καλοκαίρι. Γνωστή αντιβίωση έχει εξαντληθεί από τα ράφια των φαρμακείων στον Βόλο και πολλοί φεύγουν απογοητευμένη. Ένας άντρας όμως ξέσπασε και

στο σημείο κλήθηκαν για να ρίξουν τους τόνους αστυνομικοί.

Εκτός ελέγχου πελάτης σε φαρμακείο του Βόλου, όταν πήγε να αγοράσει συνταγογραφούμενη αντιβίωση και ο φαρμακοποιός τον ενημέρωσε πως το συγκεκριμένο φάρμακο έχει εξαντληθεί και βρίσκεται στη λίστα με τις ελλείψεις του τελευταίου διαστήματος.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, εκείνη τη στιγμή ο άντρας εξαγριωμένος με αυτό που άκουσε, έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας τη γειτονιά.

Η Αστυνομία κατέφθασε μετά από λίγο προκειμένου να ηρεμήσει τα πράγματα και να εξηγήσει στον εξαγριωμένο πελάτη ότι μία σειρά φαρμάκων βρίσκονται σε έλλειψη από τα φαρμακεία της χώρας, λόγω των ακριβότερων τιμών που διατίθενται σε χώρες του εξωτερικού.

To άρθρο Χαμός σε φαρμακείο του Βόλου για γνωστή αντιβίωση που δεν υπήρχε - Έφτασαν μέχρι και αστυνομικοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα