Γευστικό ταξίδι στο Μετρό με οδηγό τη Melissa

11:58 18/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Πως μπορεί να συνδέεται το αγαπημένο σας φαγητό με το Μετρό;

«Μπορώ να τρώω μακαρόνια με… μακαρόνια κάθε μέρα». Ποιος δεν το έχει πει όταν ήταν μικρός; Ποιος δεν απάντησε «μακαρόνια με κιμά» όταν τον ρώτησαν το αγαπημένο του φαγητό, ποιος δεν σκέφτηκε «θα φτιάξω μια γρήγορη μακαρονάδα» όταν γύριζε αποκαμωμένος από τη δουλειά στο σπίτι.

Το πιο εύκολο φαγητό, το πιο γευστικό, το αγαπημένο όλων…

«Είμαι

μακαρονάς, τι να κάνουμε;». Ποιος δεν θυμάται τη διαφήμιση, ποιος δεν το έχει πει σε φίλους και γνωστούς. Και ποιος έχει πει ψέματα; Κανείς. Είμαστε μακαρονάδες, το λέμε και καμαρώνουμε.

Και έως τις 6 Αυγούστου μπορούμε να απολαμβάνουμε στο Μετρό το αγαπημένο μας φαγητό και την ιστορία της εταιρίας που έχει βάλει τη σφραγίδα της και έχει συνδέσει το όνομά της με τις ωραιότερες μακαρονάδες της ζωής μας.

Όχι, δεν μαγειρεύει κάποιος μακαρόνια στο Μετρό (κρίμα, είναι η αλήθεια). Αλλά κάνει το next best thing: γεμίζει το Μετρό με φωτογραφίες γεμάτες… μακαρόνια!

Ο γνωστός φωτογράφος Τάσος Βρεττός περιηγήθηκε στο θεσσαλικό κάμπο και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Melissa στη Λάρισα, έφτιαξε ένα φωτογραφικό λεύκωμα και έως τις 6 Αυγούστου μας παρασύρει στο συναρπαστικό ταξίδι, με μια έκθεση φωτογραφίας… λαχταριστή.

Μέσα από τον φακό του, ο Τάσος Βρεττός αναδεικνύει μοναδικά τη φροντίδα και το μεράκι που χρειάζεται ο καρπός του σιταριού για να καταλήξει σε ένα πλούσιο πιάτο ζυμαρικών άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας με την υπογραφή της Melissa, αποτυπώνοντας στιγμιότυπα από όλη τη διαδικασία παραγωγής.

Αληθινές εικόνες από ανθρώπους και τοπία, αποτυπώνουν τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας, των παραγωγών της Ακαδημίας Σίτου και των καταναλωτών, σε μία ιστορία αγάπης για ποιοτικά ζυμαρικά.

Αφορμή για αυτήν την πολύ ξεχωριστή ενέργεια αποτέλεσε η νέα συσκευασία της Melissa που σηματοδοτεί το όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο που τρέφεται και ζει ποιοτικά. Με παρακαταθήκη τη γνώση και την εμπειρία τριών γενεών, η Melissa ατενίζει το μέλλον με σεβασμό στο παρελθόν και τις διαχρονικές της αξίες.

Στη νέα της συσκευασία λοιπόν συναντάται το παραδοσιακό με το σύγχρονο μπαίνοντας στην καρδιά και το τραπέζι των καταναλωτών διατηρώντας την ποιότητα και τη γεύση της αναλλοίωτες στο χρόνο.

Με αναφορές στις καταβολές της εταιρείας που αποπνέουν την αξιοπιστία που το καταναλωτικό κοινό εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια, η νέα συσκευασία προσδίδει μία χροιά οικειότητας και οικογενειακής θαλπωρής, όπως μία ζεστή αγκαλιά.

Ισορροπώντας ανάμεσα στην υπάρχουσα εικόνα και την ιστορία της μάρκας και υπογραμμίζοντας τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η εταιρεία, πλέον η Melissa συναρπάζει όχι μόνο με την αγαπημένη της γεύση, αλλά και με την εικόνα της και μετατρέπεται στην προσωπική επιλογή του καταναλωτή.

Με αμείωτο πάθος και ζήλο, η Melissa εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει μία συναρπαστική αγκαλιά φροντίδας και γευστικών απολαύσεων που συγκινεί όλους και τον καθένα ξεχωριστά δημιουργώντας άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας, των παραγωγών και των καταναλωτών σε μία ιστορία αγάπης για ποιοτικά ζυμαρικά.

To άρθρο Γευστικό ταξίδι στο Μετρό με οδηγό τη Melissa δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γευστικό, Μετρό, Melissa,gefstiko, metro, Melissa