Ηράκλειο: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες σε τροχαίο – Βίντεο από τη μετωπική σύγκρουση

06:05 10/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, στην περιοχή του Σκαλανίου. Ο τραγικός απολογισμός είναι δύο νεκροί και πέντε τραυματίες. Ένα παιδί σε κατάσταση σοκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Βιάννου, δύο χιλιόμετρα μετά την Καλλιθέα προς το Σκαλάνι, αργά το βράδυ της Τετάρτης (09.03.2022). Στο σημείο έσπευσαν

έξι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της πυροσβεστικής, που απεγκλώβισαν πέντε άτομα, τα δύο χωρίς τις αισθήσεις τους, αναφέρει ρεπορτάζ του Cretalive.gr.

Δείτε βίντεο από τη σκηνή του δυστυχήματος:

Από το ένα αυτοκίνητο, απεγκλωβίστηκαν ένας άντρας και μία γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις τους, καθώς και ένας ακόμα επιβάτης, τραυματισμένος. Από το άλλο αυτοκίνητο, οι δυνάμεις που επιχείρησαν στην περιοχή απεγκλώβισαν ένα άτομo, ηλικίας περίπου 50 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαινε και ένα κορίτσι, το οποίο ήταν σε κατάσταση σοκ.

To άρθρο Ηράκλειο: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες σε τροχαίο – Βίντεο από τη μετωπική σύγκρουση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα