Ο Μπόρις Τζόνσον ετοιμάζει σκληρότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας - «Σκοπός το μέγιστο οικονομικό κόστος»

01:58 10/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Μπόρις Τζόνσον διαβεβαίωσε τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι ότι θα αυστηροποιήσει τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αττάλεια και Μαριούπολη, επίσης, στην τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Οι δύο ηγέτες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία, εν όψει της κρίσιμης συνάντησης Λαβρόφ – Κουλέμπα στην Αττάλεια της Τουρκίας, την Πέμπτη (10.03.2022).

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον είπε στον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντιμίρ Ζελένσκι ότι

δεσμεύεται να αυστηροποιήσει τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, προκειμένου να επιφέρει το μέγιστο οικονομικό κόστος στη Μόσχα, σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Νωρίτερα ο Τζόνσον είχε χαρακτηρίσει «ανήθικο» τον βομβαρδισμό μαιευτηρίου στη Μαριούπολη, από τον οποίο 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

«Υπάρχουν λίγα πράγματα πιο ανήθικα από το να στοχεύεις ανυπεράσπιστους ανθρώπους», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, κοινοποιώντας, μέσω Twitter, ένα άρθρο σχετικά με τη ρωσική επίθεση στη Μαριούπολη.

There are few things more depraved than targeting the vulnerable and defenceless.

The UK is exploring more support for Ukraine to defend against airstrikes and we will hold Putin to account for his terrible crimes. #PutinMustFail https://t.co/JBuvB78HVC

— Boris Johnson (@BorisJohnson) March 9, 2022

 

 

To άρθρο Ο Μπόρις Τζόνσον ετοιμάζει σκληρότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας - «Σκοπός το μέγιστο οικονομικό κόστος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα