Η Μάγισσα: Ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει ένα πολύ μεγάλο μυστικό

22:32 17/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Τι θα δούμε στo επόμενo επεισόδιo της σειράς «Η Μάγισσα» που θα προβληθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023. Δύο ισχυρές οικογένειες, δύο σπαρασσόμενες πατριές που έχουν συμφιλιωθεί μέσα από τον γάμο των παιδιών τους.

Η Θεοφανώ γνωρίζεται καλύτερα με τη Σιμώνη, η οποία την πείθει να την πάρουν μαζί τους και να τη φιλοξενήσουν στον πύργο μέχρι να γίνει καλά.

Η Μάγισσα: Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, επεισόδιο 13

Η Δαμιανή «εξορίζει» την Αναστασία, ενώ η Θεοφανώ κι ο Μάρκος παίρνουν μια απόφαση που θα τους βάλει σ’ επικίνδυνους δρόμους. Στο συμβούλιο των καπεταναίων, ο Μιχαήλ

θα υποστεί μεγάλη ήττα και οι σχέσεις Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά στην κόψη.

Η Θεοφανώ γνωρίζεται καλύτερα με τη Σιμώνη, η οποία την πείθει να την πάρουν μαζί τους και να τη φιλοξενήσουν στον πύργο μέχρι να γίνει καλά. Ο Μισέλ, κρυφά απ’ όλους, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν ο χάρτης που βρήκε είναι πράγματι χάρτης θησαυρού.

Η απόφαση της Δαμιανής οδηγεί την κατάσταση στ’ άκρα κι ο Μάρκος με τον Τζανή θα έχουν έναν επικίνδυνο καυγά. Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξυπνά κι ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει μέσα του ένα πολύ μεγάλο μυστικό.

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.
Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη
Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα
Οργάνωση Εκτ. Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

To άρθρο Η Μάγισσα: Ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει ένα πολύ μεγάλο μυστικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάγισσα,magissa