Με full face και Mercedes με βρετανικές πινακίδες οι πιστολέρο που επιτέθηκαν στο μπαρ του Παναγιώτη Λιαδέλη

20:32 17/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Κινηματογραφικό μοιάζει το σκηνικό με το άγριο ξύλο και το πιστολίδι, το ξημέρωμα της Δευτέρας, στο μπαρ του Παναγιώτη Λιαδέλη στο Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η πλευρά του πρώην μπασκετμπολίστα και του γιου του θα υποστηρίξει ότι δεν έχει σχέση με τον ξυλοδαρμό και ότι για το συμβάν ευθύνονται οι δυο Αλβανοί που ήταν μεθυσμένοι και παρενοχλούσαν τους πελάτες του καταστήματος και όταν απομακρύνθηκαν από τους υπαλλήλους,

επέστρεψαν και πυροβολούσαν το μαγαζί με ένα ρέπλικα 9αρι πιστόλι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι, οι αναλυτές της Ασφάλειας Βόλου εκτιμούν πως το συμβάν έγινε ως εξής: Γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα, οι δύο Αλβανοί θαμώνες ηλικίας 23 και 26 ετών, υπό την επήρεια οινοπνεύματος, άρχισαν να παρενοχλούν πελάτες του καταστήματος, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στην τουαλέτα του μπαρ Dior.

Οι δύο αλλοδαποί, παρενόχλησαν έναν πελάτη, τα αίματα άναψαν και παρενέβησαν οι υπάλληλοι του καταστήματος. Το δίδυμο των μεθυσμένων, βγήκαν έξω με τον άγνωστο άντρα και τους υπαλλήλους του καταστήματος για να λυθούν οι διαφορές και τελικά έφυγαν από το σημείο έχοντας όλοι πιστέψει ότι έχει λυθεί η παρεξήγηση.

Η Mercedes με τις βρετανικές πινακίδες

Όμως δεν ήταν αυτό το φινάλε της ιστορίας. Λίγη ώρα αργότερα και αφού προηγουμένως, οι δυο Αλβανοί, πέρασαν και από άλλα νυχτερινά καταστήματα, «τύφλα» στο μεθύσι, επιβιβάζονται σε μία Mercedes με βρετανικές πινακίδες, πηγαίνουν έξω από το κατάστημα Dior, ο οδηγός τραβάει απότομα χειρόφρενο και ο συνεπιβάτης ξεπετάγεται από την ηλιοροφή.

Σηκώνει το 9αρι πιστόλι ρεπλίκα και πυροβολεί δύο φορές στον αέρα. Το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα και χάνεται στα στενά της περιοχής. Στο κατάστημα επικρατεί πανικός…

Με κουκούλες full face 

Λίγη ώρα αργότερα, οι δύο Αλβανοί επιστρέφουν. Αυτή τη φορά με ένα scooter, ιδιοκτησίας ενός εκ των δυο. Τύφλα στο μεθύσι και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με full face κουκούλες, ο οδηγός σταματάει έξω από το κλαμπ και ο συνεπιβάτης  με το πιστόλι ρεπλίκα στα χέρια, πυροβολεί πέντε φορές εκ των οποίων οι δύο στον αέρα και οι τρεις σε ευθεία βολή. Ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο γιος του και άλλα τέσσερα άτομα, με δυο αυτοκίνητα, ακολουθούν τους δυο Αλβανούς.

Σύμφωνα με την πλευρά των κατηγορουμένων, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, οι επιβαίνοντες καλούν την αστυνομία και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ κινείται προς το σημείο. Όμως, όπως καταγγέλλουν οι δύο Αλβανοί πριν φτάσουν στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, τους επιτίθενται και τους ξυλοκοπούν με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δυο να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Πλέον, το επόμενο επεισόδιο στο σήριαλ του Βόλου, θα παιχτεί την Πέμπτη στα δικαστήρια με την απολογία των κατηγορουμένων οι οποίοι παραπέμπονται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και οι δυο Αλβανοί για παράνομη οπλοφορία. 

Η νομική άποψη

Ο Δικηγόρος του Παναγιώτη Λιαδέλη και του 19χρονου γιου του,  κ. Ιωάννης Καραγκιόζος τονίζει στο newsit.gr πως: «Ο κ. Λιαδελης αρνείται όλες τις αποδιδόμενες εις βάρος του κατηγορίες.

Έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνδράμει με κάθε νόμιμο τρόπο σε ο,τι και όπως του ζητηθεί να συνεισφέρει». 

 

 

To άρθρο Με full face και Mercedes με βρετανικές πινακίδες οι πιστολέρο που επιτέθηκαν στο μπαρ του Παναγιώτη Λιαδέλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα