Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός LIVE: Τελευταία δραματικά λεπτά στον αγώνα

21:38 17/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο «Mediolanum Forum» με την Αρμάνι Μιλάνο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague, με στόχο την επιστροφή στις νίκες στη διοργάνωση.

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μιλάνο, απέναντι στην Αρμάνι,

σε ματς για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στη διάθεσή του τον Λιουκ Σίκμα, όπως και τον Μουσταφά Φαλ (ξεπέρασε τη διάταση έσω πλαγίου δεξιού γονάτου).

Απ’ την άλλη, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στο Μιλάνο, την τελευταία στιγμή κρίθηκε προτιμότερο να μην αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα. Έτσι, οι απουσίες των Πειραιωτών θα είναι δύο, αφού εκτός αποστολής είχε μείνει ήδη ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Ολυμπιακός μετρά 1 νίκη – 1 ήττα, αφού μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, επί του Παναθηναϊκού, για την 1η αγωνιστική, ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Μία ήττα μετρά η Αρμάνι Μιλάνο, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη (85-82), ενώ αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος αγώνας της με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ. Το ματς ορίστηκε για τις 31 Οκτωβρίου (21:30), στο Μιλάνο.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Ολυμπιακός διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω της καταπόνησης που υπάρχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις απουσίες λόγω τραυματισμών, κάτι που φάνηκε και από την δυσκολία που αντιμετώπισε για να κερδισει την ΑΕΚ στη Basket League, μέσα στο ΣΕΦ.

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι «σφυρίζουν» οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Λεάντρο Λοθάνο (Αργεντινή) και Κάρλο Κορτές (Ισπανία).

To άρθρο Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός LIVE: Τελευταία δραματικά λεπτά στον αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα