Εξαφανίστηκε ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ στο Μαλιμπού - Η ανησυχία για τη ζωή του και η έκκληση των Αρχών

10:08 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ αγνοείται στο Μαλιμπού, αφού εξαφανίστηκε τα ξημερώματα Σαββάτου (18.05.2024), χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της εξαφάνισής του.

Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ (Attilio Brillembourg) από τη Νέα Υόρκη, πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ, εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Λέγεται ότι φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι αλλά ήταν ξυπόλυτος. 

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Detectives need your help locating missing person Attilio Brillembourg. To provide info anonymously, call LA Crime Stoppers 800-222-8477, smartphone:”P3Tips” App or by website: https://t.co/EolYt2qufe@acornnewspaper@TheMalibuTimes@991KBU@CityMalibu pic.twitter.com/uGIUmKFZmx

— LASD Lost Hills Stn. (@LHSLASD) May 19, 2024

Στην ανακοίνωση των αρχών αναφέρεται πως ο Μπρίλεμπουργκ είναι λευκός, ύψους 1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

«Υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του κ. Μπρίλεμπουργκ» ανέφερε το τμήμα του σερίφη της περιοχής στην αναφορά εξαφάνισης κάνοντας έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται να επικοινωνήσει με τις Αρχές».

Υπενθυμίζεται ότι η Τατιάνα Μπλάτνικ πριν μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ.

Νικόλαος και Τατιάνα είχαν παντρευτεί στις Σπέτσες τον Αύγουστο του 2010 και τα τελευταία χρόνια ζούσαν στα βόρεια προάστια των Αθηνών.

Πληροφορίες από Dailymail

 

To άρθρο Εξαφανίστηκε ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ στο Μαλιμπού - Η ανησυχία για τη ζωή του και η έκκληση των Αρχών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα