Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ κοιμήθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας

09:06 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σήκωσε το δεύτερο πρωτάθλημα του με τον ΠΑΟΚ και μετά τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν της νίκης στην έδρα του Άρη, ήρθε η στιγμή της ηρεμίας. Ο αρχηγός των Θεσσαλονικέων δεν αποχωρίστηκε το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Έζησε με μεγάλη αγωνία τη “μάχη” του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη από τον πάγκο. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έφυγε θριαμβευτής και πρωταθλητής

Ελλάδας από το “Βικελίδης” και πήγε -μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του “δικέφαλου του Βορρά”- στην Τούμπα, για να σηκώσει το τρόπαιο.

Μέσα σε αποθέωση από περίπου 50.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σήκωσε το δεύτερο πρωτάθλημά του με τον “δικέφαλο του Βορρά”, ενώ στη συνέχεια το… πάρτι συνεχίστηε στο Λευκό Πύργο.

Ο Πορτογάλος δεν αποχωρίστηκε το τρόπαιο του πρωταθλητή. Το πήρε στο σπίτι του -όπως φαίνεται από σχετική ανάρτηση- και φωτογραφήθηκε με αυτό στο κρεβάτι του να κοιμάται.

“Καληνύχτα Θεσσαλονίκη”, έγραψε ο 38χρονος άσος, που έφτασε τους πέντε τίτλους με τον ΠΑΟΚ, έχοντας κατακτήσει και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Πλέον, μένει να φανεί, εάν ο Βιεϊρίνια θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ή θα… βάλει άλλη μια σεζόν στο “κοντέρ”.

To άρθρο Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ κοιμήθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα