Μπογδάνος: Η Ολομέλεια της Βουλής καταδικάζει τη διπλή εμπρηστική επίθεση στον βουλευτή

13:58 3/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Ομόθυμη καταδίκη από την Ολομέλεια της Βουλής για την διπλή επίθεση που δέχθηκε χθες στο σπίτι του ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από το βήμα της Βουλής ζήτησε από όλα τα κόμματα να καταδικάσουν

«τη φοβερή επίθεση» που δέχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να αφήνουμε ατιμώρητες πράξεις που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ανθρώπων που επέλεξε ο λαός για να τον εκπροσωπήσουν στο Κοινοβούλιο».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης υπενθύμισε ότι στο παρελθόν και ο ίδιος έχει πέσει θύμα τέτοιων ενεργειών όταν του έκαψαν ολοσχερώς το γραφείο του, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή συνεργατών του. Τέτοιου είδους πράξεις, είπε, οφείλεται να εξιχνιάζονται άμεσα από την Αστυνομία και οι δράστες να λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη.

Click4more: Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Οργισμένη δήλωση για τους «τραμπούκους και τους πολιτικούς υποστηρικτές τους» (video)

«Είναι κοινός τόπος και αυτονόητο ότι πρέπει να καταδικάζεται κάθε πράξη ατομικής τρομοκρατίας, είναι και αυτονόητη η υποχρέωση της αστυνομίας να ερευνά», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος.

Την επίθεση καταδίκασαν και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, από το ΚΚΕ ο Χρήστος Κατσώτης, από την Ελληνική Λύση ο Κωνσταντίνος Χήτας και από το ΜέΡΑ 25 η Φωτεινή Μπακαδήμα, σημειώνοντας ότι από χθες το βράδυ τα κόμματά τους έχουν βγάλει και σχετικές καταδικαστικές ανακοινώσεις.

To άρθρο Μπογδάνος: Η Ολομέλεια της Βουλής καταδικάζει τη διπλή εμπρηστική επίθεση στον βουλευτή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα