Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή βλέπει μπροστά της τη μητέρα της

13:31 20/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επιστρέφει απόψε η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο Χρήστος προσπαθεί να απαλλαγεί από τον Διαγόρα και ζητά την οικονομική στήριξη του Γιώργη. Η Ζέτα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ντόκο και όταν εκείνος το ανακαλύπτει ξεσπά το θυμό του πάνω της. Ο Αλέξανδρος κατηγορεί ανοιχτά τον Χρήστο για το θάνατο της αδελφής του.

Η Βρεττώ είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε κανέναν να απειλήσει την ισορροπία της οικογένειάς της. Η Εύη αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς τον Παντελή. Η Μυρτώ δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη από το σκοτεινό παρελθόν.

Ο

Θοδωράκης και ο Στρατής αναζητούν από κοινού τρόπο αντιμετώπισης του Διαγόρα. Η Φωτεινή αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για σπουδές αλλά εκεί την περιμένει η πιο αναπάντεχη συνάντηση που θα την συγκλονίσει. Μετά από αυτή τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

«Αυτή η νύχτα μένει», η σειρά που άλλαξε τις νύχτες μας. Απόψε στις 22:40.

 

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Γιώργος Παπαπαύλου, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσκιώτη.

To άρθρο Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή βλέπει μπροστά της τη μητέρα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Φωτεινή,afti, foteini