ΑΕΚ – ΟΦΗ LIVE: Στον πάγκο Λιβάγια και Ολιβέιρα

19:05 1/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον πάντα φιλόδοξο αλλά και ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς, ΟΦΗ, στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Superleague.

Συνέχεια στις καλές τις εμφανίσεις ψάχνει η ΑΕΚ, που φιλοξενεί τον ΟΦΗ,

σε ματς για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λέστερ, αλλά μόνο στους Ζωσιμάδες κατάφεραν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ έχει δέκα βαθμούς μετά από 5 αγώνες στη Superleague, ενώ ο ΟΦΗ έχει μαζέψει 6 βαθμούς, μετά απ΄’ο 6 αγωνιστικές.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Στην αποστολή της ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά τις 18 Δεκεμβρίου θα είναι ο Γαλανόπουλος, που ίσως πάρει κάποια λεπτά ως αλλαγή. Εκτός έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Σιμάνσκι και Αλμπάνης, με τον πρώτο να επανέρχεται λογικά κόντρα στη Ζόρια την Πέμπτη και τους δύο τελευταίος λογικά κόντρα στον Άρη την επόμενη Κυριακή.

Στον ΟΦΗ παραμένουν εκτός οι Χουαν Νέιρα, Ναζαρίνο Σολίς, Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης και Άντριαν Σαρντινέρο που δεν έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους και ο Φελίπε Σόουζα. Τιμωρημένος είναι ο Σελίμοβιτς.

Η προαναγγελία της Superleague

“Μετά την ήττα από τη Λέστερ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα Super League Interwetten, θέλοντας να πάρει μια ακόμα νίκη. Η ομάδα της Κρήτης αναζητά τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σε μια έδρα, που η παράδοση δεν τον ευνοεί.

Η ΑΕΚ

Έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα, ενώ έχει χάσει τα τρία από αυτά.

Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο νίκες, αλλά έκανε μόνο μια στα τρία που ακολούθησαν.

Στην έδρα της η ΑΕΚ έχει νίκη με τη Λαμία και ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Στα 19 τελευταία εντός έδρας έχει μια ήττα, από τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ πέρσι, 11 νίκες και επτά ισοπαλίες.

Με τον ΟΦΗ είναι το δέκατο παιχνίδι της ΑΕΚ στη σεζόν.

Ο ΟΦΗ

Έχει παίξει ήδη έξι παιχνίδια και έχει μια νίκη εκτός έδρας, αυτή που πέτυχε στη Λαμία. Τα άλλα δύο στη συνέχεια τα έχασε, από ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης. Αντίθετα στην έδρα του έχει τρεις ισοπαλίες.

Ο ΟΦΗ δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία. Έχει δεχτεί γκολ και στα έξι παιχνίδια του, ενώ δεν σκόραρε μόνο στις δύο ήττες του.

Η νίκη στη Λαμία είναι η μοναδική στα τελευταία 12 εκτός έδρας, όπου έχει ακόμα δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Μεταξύ τους

Η ΑΕΚ κέρδισε τα τρία τελευταία από τα τέσσερα της περασμένης σεζόν, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ, αφού ο ΟΦΗ είχε νικήσει τον περασμένο Νοέμβριο στην έδρα του.

Δεν έχουν ισοπαλία στα οκτώ τελευταία, όπου η ΑΕΚ έχει έξι νίκες και ο ΟΦΗ δύο. Η τελευταία ισοπαλία τους ήταν το Φεβρουάριο του 2012 στο «Σπύρος Λούης».

Κοντεύουν να περάσουν 20 χρόνια από την τελευταία φορά, που ο ΟΦΗ νίκησε την ΑΕΚ στην έδρα της. Ήταν στις 22 Απριλίου 2001 και ο ΟΦΗ κατάφερνε να κάνει το τρίτο «διπλό» στην ΑΕΚ σε τέσσερα χρόνια.

Ο ΟΦΗ έχει νικήσει την ΑΕΚ εκτός έδρας πέντε φορές, αλλά καμία στο «Σπύρος Λούης». Οι τέσσερις ήταν στο «Νίκος Γκούμας». Μάλιστα όταν το Μάρτη του 1989 ο ΟΦΗ έπαιξε γηπεδούχος στο «Σπύρος Λούης» με την ΑΕΚ, πάλι δεν τη νίκησε.

Η ιστορία

Νίκες ΑΕΚ: 46

Ισοπαλίες: 15

Νίκες ΟΦΗ: 21

Με γηπεδούχο την ΑΕΚ

Νίκες ΑΕΚ: 32

Ισοπαλίες: 4

Νίκες ΟΦΗ: 5

Τα περσινά παιχνίδι

Κανονική διάρκεια

23.02.2020: ΑΕΚΟΦΗ 3-0

(5’ κεφαλιά Μάνταλος, 8’ σουτ Βέρντε, 29’ σουτ Βέρντε. Στο 89’ 2η κίτρινη Λιβάγια)

Πλέι οφ

08.07.2020: ΑΕΚΟΦΗ 2-0

(19’ σουτ Νέλσον Ολιβέιρα, 45’ σουτ Σβάρνας)”

To άρθρο ΑΕΚ – ΟΦΗ LIVE: Στον πάγκο Λιβάγια και Ολιβέιρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – ΟΦΗ LIVE, Λιβάγια, Ολιβέιρα,aek – ofi LIVE, livagia, oliveira