Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1 LIVE: Διατηρεί το προβάδισμα ο “Δικέφαλος του Βορρά”

17:52 1/11/2020 - Πηγή: NewsIt

 Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική της Superleague, στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του.

Μετά την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα, ο ΠΑΟΚ θέλει με νέο προπονητή να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έχει ήδη χάσει αρκετούς βαθμούς στα πρώτα 5 παιχνίδια

του. Απέναντί του ο Παναιτωλικός, ο οποίος δεν έχει ακόμη νίκη στη σεζόν.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ από το Newsit.gr

 

Η ανάλυση του Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ από τη Superleague

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστούν με διαφορετικά, αλλά όχι νέα πρόσωπα στον πάγκο τους. Ο Λουτσιάνο ανέλαβε υπηρεσιακός στην Παναιτωλικό στη θέση του Μάκη Χάβου, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, μετά τη φυγή του Άμπελ Φερέιρα.

Ο Παναιτωλικός
Ακόμα δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός, έχοντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έτσι ολοκληρώθηκε η τρίτη θητεία του Μάκη Χάβου, που είχε αναλάβει  πριν από ένα χρόνο και κάτι. Ο Λουτσιάνο, που ήταν στο τεχνικό τιμ, ανέλαβε υπηρεσιακός.

Πέρσι ο Παναιτωλικός δεν είχε νίκη στα 15 πρώτα παιχνίδια του.

Έχει πετύχει δύο γκολ στη σεζόν, αλλά κανένα με τη μπάλα σε κίνηση. Στο Ηράκλειο ο Μάζουρεκ σκόραρε με πέναλτι, με τον Αστέρα Τρίπολης ο Αριγίμπι σκόραρε με χτύπημα φάουλ, και οι δύο δηλαδή με στημένη μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ
Ο Άμπελ Φερέιρα αποχώρησε για την Παλμέιρας και ο ΠΑΟΚ αποφάσισε τη αναλάβει την ομάδα ο Πάμπλο Γκαρσία. Έτσι θα κάνει ντεμπούτο στο Αγρίνιο.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει νίκη εκτός έδρας, από τις 12 Ιουλίου, όταν έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού στο Νέο Φάληρο.

Από τότε έχει κάνει μια ήττα, από την Κράσνονταρ, και τέσσερις ισοπαλίες. Μάλιστα έχει ισοπαλία και στα τρία τελευταία επίσημα εκτός έδρας, με Βόλο, ΑΕΚ και Γρανάδα.

Μεταξύ τους
Ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί στα παιχνίδια του με τον Παναιτωλικό έχοντας κερδίσει και τα 11 τελευταία επίσημα, εννέα από αυτά για το πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός απέφυγε την ήττα για τελευταία φορά το Νοέμβριο του 2015, όταν πήρε 0-0 στην Τούμπα. Δέκα μήνες νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2015, ο Παναιτωλικός είχε νικήσει για τελευταία φορά τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα και αυτή η νίκη.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έχει μόλις μια νίκη στα 10 παιχνίδια τους, τον Αύγουστο του 2013. Ο ΠΑΟΚ μετράει από τότε έξι διαδοχικά «διπλά» στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα, επτά με ένα ακόμα Κυπέλλου.

Η ιστορία
Νίκες Παναιτωλικού: 2
Ισοπαλίες: 2
Νίκες ΠΑΟΚ: 16

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό
Νίκες Παναιτωλικού: 1
Ισοπαλίες: 1
Νίκες ΠΑΟΚ: 8

Το περσινό παιχνίδι
15.12.2019: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-3
(7’ σουτ Πέλκας, 66’ σουτ Λημνιός, 69’ σουτ Άκπομ)

To άρθρο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1 LIVE: Διατηρεί το προβάδισμα ο “Δικέφαλος του Βορρά” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα