WIND: Μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID_19

14:20 16/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Από σήμερα 16/3 και για την επόμενη περίοδο, η Wind Ελλάς ξεκινά σχεδόν καθολική (άνω του 90%) εξ’ αποστάσεως εργασία (τηλεργασία), με πρωταρχικό στόχο να προστατεύσει τους εργαζόμενούς της, αλλά και να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια για επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID_19.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει ότι: Σε ένα περιβάλλον που όλοι μας ζούμε για πρώτη φορά, το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη

και η υπευθυνότητα υπενθυμίζοντας ότι από πολύ νωρίς έχει προχωρήσει στη λήψη προληπτικών μέτρων για να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του ιού.

Ξεκινώντας από τις 3 Μαρτίου «υιοθέτησε» αυστηρά μέτρα πρόληψης όπως: συχνή απολύμανση των χώρων εργασίας, ατομικές μάσκες και αντισηπτικά, 14ήμερη παραμονή εκτός γραφείου ανθρώπων που έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό, αναστολή όλων των επαγγελματικών ταξιδιών, περιορισμό πολυπληθών συγκεντρώσεων, τηλεργασία κ.ά.

Από το ίδιο διάστημα (3 Μαρτίου) το 50% των εργαζομένων της εργαζόταν ήδη εκ περιτροπής από το σπίτι, ενώ προχθές ανακοίνωσε στους ανθρώπους της πως από την Δευτέρα 16/3 και για την επόμενη περίοδο ξεκινά σχεδόν καθολική (άνω του 90%) εξ’ αποστάσεως εργασία (τηλεργασία) με πρωταρχικό στόχο να προστατεύσει προληπτικά τους ίδιους, αλλά και να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια για επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID_19 στη χώρα μας.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία, η WIND έχει διασφαλίσει ότι και με την εξ’ αποστάσεως εργασία θα συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα στους πελάτες της τις υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες. 

To άρθρο WIND: Μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID_19 δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα