Survivor spoiler: Ο τρίτος υποψήφιος και η νέα αποβολή «βόμβα»

19:21 10/4/2023 - Πηγή: NewsIt

To Survivor All Star το έχει… παρακάνει με τις ανατροπές! Στο αποψινό (10.04.2023) επεισόδιο θα μάθουμε τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση και όχι μόνο.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor All Star, αυτή την εβδομάδα, τη Μεγάλη Εβδομάδα, δεν θα γίνουν τρεις αγώνες ασυλίας, αλλά δυο και δεν

θα υπάρξει αποχώρηση.

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας κέρδισα οι Μπλε, μετά τις προσθήκες του Ηλία Μπόγδανου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Η ήττα των Κόκκινων έφερε αναταράξεις γιατί αφενός δυο παίκτες βρήκαν υποψήφιοι μετά την ισοψηφία τους (Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης) και οι δυο εξοργίστηκαν!

Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, τα πράγματα φαίνεται ότι αλλάζουν. Οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη αλλά μία θα πανηγυρίσει.

Τα ανεπιβεβαίωτα spoiler αναφέρουν ότι οι Μπλε χάνουν σήμερα και στην ψηφοφορία, τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor All Star βγαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας.

  

Στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι παίκτες του Survivor All Star θα έρθουν αντιμέτωποι με μια νέα εξέλιξη σοκ!

Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την 5η αποβολή από το Survivor All Star! Μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη, φαίνεται ότι την… άγουσα θα πάρει άλλη μια παίκτρια.

Και αυτή, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που μεταφέρουμε με επιφύλαξη, είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η αποβολή της έρχεται μερικές μέρες αφού είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που τη δείχνει να τρώει.

Όλα αυτά μένει να… αποδειχθούν!

To άρθρο Survivor spoiler: Ο τρίτος υποψήφιος και η νέα αποβολή «βόμβα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα