Survivor 2024: «Σταύρωσαν» τη Δώρα Νικολή, υποψήφιος ο Σταμάτης Ταλαδιανός

03:11 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Νέες ανακατατάξεις έφερε στο Survivor η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι η Δώρα Νικολή… επιστρέφει στη Μπλε ομάδα.

Βέβαια, τα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια και κυρίως στο Συμβούλιο του νησιού, δεν τα περίμενε ούτε ο παρουσιαστής του Survivor ούτε και η ίδια η Δώρα Νικολή.

«Έχω να σας κάνω πολύ σημαντική ανακοίνωση. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε, στα μισά της, την αποχώρηση

της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Αυτό προκάλεσε μια δυναμική ανισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Επειδή όμως είχαμε ξεκινήσει ήδη τους αγώνες ασυλίας, δεν θα μπορούσαμε να επέμβουμε. Αυτή, λοιπόν, η παρέμβαση θα γίνει αυτή τη στιγμή. Ένα μέλος τις κόκκινης ομάδας θα περάσει στη Μπλε», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Η Δώρα Νικολή έμοιαζε να έχει αντιληφθεί τι ακριβώς θα ακολουθούσε. «Έχω ήδη έτοιμη εδώ την μπλε μπαντάνα που θα φορέσει ο καινούργιος παίκτης. Αυτό το μέλος είναι η Δώρα Νικολή» ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor.

Αγκαλιάζοντας την Κατερίνα Δαλάκα, η Δώρα Νικολή είπε: «Γενικά δεν μου αρέσει να κάνω πολλές αλλαγές στη ζωή μου. Νομίζω πως αυτό φάνηκε και από την άλλη φορά, εκεί που είμαι εκεί θέλω να παραμένω. Σαφώς και όλα τα παιδιά ξέρουν ότι τους αγαπώ πάρα πολύ, δεν έχω θέμα με όποιον κι αν έχω μαζί μου, απλά επειδή έχω δεθεί πάρα πολύ με την Κατερίνα ήθελα να τελειώσω μαζί της. Ό,τι κερδίζουμε, να το κερδίζουμε μαζί. Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνεται και είναι αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο όπως νομίζω και την ίδια».

  

Για δεύτερη εβδομάδα, οι Έλληνες παίκτες του Survivor έχουν τη βοήθεια των Τούρκων All Star στους αγώνες ασυλίας. Η αλλαγή ομάδας της Δώρας Νικολή έγινε πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα, με τους Μπλε να διαλέγουν πρώτοι ομάδα.

Οι επιλογές τους, όμως, δεν φάνηκε να είναι οι καλύτερες, με τους Κόκκινους να επικρατούν 12-8 και να κερδίζουν την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας στο Survivor αλλά και το έπαθλο.

  

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έκρυψε τη λύπη της που η Δώρα Νικολή δεν θα ζούσε μαζί τους το έπαθλο. Και όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε στην Κόκκινη ομάδα την ευκαιρία να πάρει μαζί στο έπαθλο έναν παίκτη από τους Μπλε, η απόφαση πάρθηκε στο… φτερό, με την Κατερίνα Δαλάκα να τρέχει και να αγκαλιάζει τη Δώρα και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να αστειεύεται πως το… πολυσκέφτηκαν.

  

  

Όταν οι δυο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους, οι Μπλε δεν έκρυψαν ότι… ενοχλήθηκαν με την απόδοση της Δώρας απέναντι στη Δαλάκα, με την οποία η συμπαίκτριά τους νιώθει πολύ κοντά, ενώ οι Κόκκινοι άκουσαν τον Χριστόφορο να εκφράζει παράπονα για τη συμπεριφορά της Δώρας στη μεταξύ τους μονομαχία και να δηλώνει ότι δεν τη θέλει στο έπαθλο!

  

  

  

Στο Συμβούλιο του νησιού, τόσο τα όσα έγιναν στη μονομαχία και ενόχλησαν τον Χριστοφόρο Ταξίδη όσο και το θέμα του επάθλου, συζητήθηκαν και προκάλεσαν αίσθηση. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας είπε ότι τον ενόχλησε που η Δώρα Νικολή αρχικά του είπε ότι είναι απάνθρωπο που θα έπαιζε μαζί του γιατί ήταν τραυματίας και μετά δεν εγκατέλειψε τον αγώνα με το σκορ στο 4-1 υπέρ του και ενώ φαινόταν ότι δεν θα κέρδιζε, απλά τον ανάγκαζε να κάνει περισσότερα run.

Η Δώρα Νικολή του ζήτησε συγγνώμη αν τον ενόχλησε η συμπεριφορά της, εξήγησε τους λόγους που φέρθηκε όπως φέρθηκε αλλά φάνηκε ότι την ίδια γνώμη είχαν και οι υπόλοιποι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, οι οποίοι την άδειασαν. «Η Κατερίνα μου είπε συνέχισε ψιθύρισε η Νικολή στον Σταμάτη Ταλαδιανό.

  

  

Η ίδια πάντως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια ούτε όταν οι πρώην συμπαίκτες της ανακοίνωσαν ότι τελικά δεν ήθελαν να την πάρουν μαζί τους στο έπαθλο!

  

Στα της ψηφοφορίας τώρα, οι Μπλε έβγαλαν υποψήφιο τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Ο ίδιος δεν φάνηκε να… εκπλήσσεται, αφού οι επιλογές είναι μόνο τρεις (σ.σ. η Δώρα Νικολή παραμένει υποψήφια) και όπως είπε «μια θα πηγαίνει ο ένας και μια ο άλλος».

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: «Σταύρωσαν» τη Δώρα Νικολή, υποψήφιος ο Σταμάτης Ταλαδιανός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Σταύρωσαν, Δώρα Νικολή, Σταμάτης Ταλαδιανός,Survivor 2024, stavrosan, dora nikoli, stamatis taladianos