Τρόμος για οικογένεια στο Ζεφύρι από την εισβολή ληστών - Δεν δίστασαν να απειλήσουν με όπλο τη 12χρονη κόρη

01:03 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Εφιαλτικές σκηνές έζησε μία οικογένεια στο Ζεφύρι όταν δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της. Μάλιστα ο ένας από τους κακοποιούς απείλησε με το όπλο την κόρη του ζευγαριού μόλις 12 ετών για να πει η μητέρα της που έχει τα κοσμήματα και τα χρήματά της.

«Φοβήθηκα. Μετά της μαμάς μου, έβαλε το όπλο εδώ, την γρατζουνίσανε, την χτύπησαν, μετά έριξαν τον παππού μου κάτω», ανέφερε το κορίτσι για τον τρόμο που βίωσε η οικογένεια που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές μέσα στο σπίτι της στο Ζεφύρι.

Όλα ξεκίνησαν στις 7 το πρωί στο

Ζεφύρι. Ο πατέρας της οικογένειας μόλις είχε φύγει για να πάει στη δουλειά του.
Μπροστά στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν πεζοί οι δύο κουκουλοφόροι κακοποιοί. Κρατώντας τα όπλα στα χέρια τους έφτασαν στην είσοδο της μονοκατοικίας. Με μία κλωτσιά έσπασαν την κλειδαριά και πέρασαν στο εσωτερικό.

Το 12χρονο κορίτσι άρχισε να φωνάζει βοήθεια!

«Με ένα χέρι προσπάθησα να του κρύψω το όπλο για να μην πυροβολήσει το δικό μου παιδί», δήλωσε σοκαρισμένη στο Star η μητέρα.

Με τα όπλα κολλημένα στα κεφάλια μητέρας και κόρης και χτυπώντας τον παππού, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τους δράστες.

Τα θύματα της ληστείας, αλλά και οι υπόλοιποι κάτοικοι στο Ζεφύρι, αισθάνονται ανυπεράσπιστοι μπροστά στις συνεχόμενες ληστείες των κακοποιών και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.

To άρθρο Τρόμος για οικογένεια στο Ζεφύρι από την εισβολή ληστών - Δεν δίστασαν να απειλήσουν με όπλο τη 12χρονη κόρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρόμος, Ζεφύρι, 12χρονη,tromos, zefyri, 12chroni