Superleague: Ευκαιρία για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ! “Ηλεκτροσόκ” ψάχνει η ΑΕΚ στην Τρίπολη

12:54 29/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Το κυρίως… πιάτο της 10ης αγωνιστικής της Superleague σερβίρεται σήμερα (29/11) με τα βλέμματα να στρέφονται στα ματς των τριών “μεγάλων” και ειδικότερα σε αυτό της ΑΕΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα. 

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στις 15:00 στο ΟΑΚΑ,

στο ματς που ανοίγει την αυλαία του σημερινού (29/11) προγράμματος και παρά τις απουσίες (Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης) έχει την ευκαιρία με μία νίκη να πλασαριστεί στην 6άδα που οδηγεί στα Play Offs. Λίγο αργότερα (17:00) ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κρήτη και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών μετά το “διπλό” στον Βόλο, ενώ οι Ηπειρώτες ψάχνουν τη πρώτη τους νίκη μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. 

Στις 17:15 γίνεται η σέντρα στο ΛαμίαΠΑΟΚ, με τον “δικέφαλο του Βορρά” να θέλει να δώσει… συνέχεια στο εγχώριο νικηφόρο σερί του από όταν ανέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία και να πλησιάσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή, προσπερνώντας τον Άρη, ενόψει και του μεγάλου ματς της Πέμπτης (3/12) που θα κρίνει πολλά για το ευρωπαϊκό του μέλλον. 

Το πρόγραμμα κλείνει με την δύσκολη έξοδο της ΑΕΚ στην Τρίπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα. Η Ένωση θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα “επουλώσει” τις πληγές της μετά τη βαριά ήττα από την Ζόρια, που την έθεσε ουσιαστικά εκτός Europa League την περασμένη Πέμπτη (27/11). 

To άρθρο Superleague: Ευκαιρία για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ! “Ηλεκτροσόκ” ψάχνει η ΑΕΚ στην Τρίπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα