Μαραντόνα: 19χρονος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του και ζητάει εκταφή και τεστ DNA!

12:30 29/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ένας 19χρονος στην Αργεντινή ισχυρίζεται πως είναι γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, που πέθανε την περασμένη Τετάρτη (26/11) σοκάροντας όλο τον πλανήτη, και ζητάει εκταφή της σορού και τεστ DNA!

Ο Σαντιάγκο Λάρα από την Αργεντινή, 19 ετών, εμφανίστηκε με το απίστευτο αίτημα της εκταφής του Νιτέγκο Μαραντόνα! Ο νεαρός έχει ισχυριστεί ξανά στο παρελθόν πως ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι πατέρας του και κάνει τώρα άλλη μία προσπάθεια να το αποδείξει ζητώντας εκταφή και τεστ

DNA στη σορό του Ντιεγκίτο, καθώς όσο ήταν ζωντανός, δεν φέρεται να είχε δώσει τη συγκατάθεσή του.

Θυμίζουμε πως ο Μαραντόνα αναγνώρισε μέχρι το θάνατό του, 5 παιδιά, ενώ κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί άλλοι 6 άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είναι γόνοι του.

“Μου είπαν ότι ο πραγματικός πατέρας μου είναι ο Ντιέκο Μαραντόνα. Ο πατέρας μου θα είναι πάντα ο Μαρτσέλο Λάρα, αλλά μου είπαν ότι ο πατέρας μου είναι ο Μαραντόνα. Νομίζω ότι του μοιάζω. Έχω το πρόσωπό, τις μπούκλες, τα πάντα. Κοιτάζω τον Μαρτσέλο και ξέρω ότι δεν μοιάζουμε. Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς το πρωί με αυτό το αίσθημα” είχε δηλώσει το 2016 ο Λάρα, προσθέτοντας μάλιστα και λεπτομέρειες:

“Το ανακάλυψα όταν πέρασα μπροστά από ένα περίπτερο κοντά στο σπίτι μου σε ηλικία 13 ετών και είδα ένα εξώφυλλο περιοδικού με το πρόσωπο του Μαραντόνα και το δικό μου με πίξελ από κάτω. Σοκαρίστηκα γιατί δεν ήξερα τι έκανα στο περιοδικό. Έτρεξα στο σπίτι και ρώτησα τον Μαρτσέλο τι συνέβαινε και μου εξήγησε τα πάντα. Μου είπε ότι η μητέρα μου ήταν μοντέλο όταν ήταν νέα και μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι δεν ήμουν δικός του γιος. Μου είπε ότι είχε ζητήσει τεστ DNA αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ”.

To άρθρο Μαραντόνα: 19χρονος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του και ζητάει εκταφή και τεστ DNA! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα