Masterchef 2024: Πάγωσαν οι παίκτες όταν άκουσαν το αποτέλεσμα – «Έμειναν όλοι παγωτό»

07:01 27/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Γεμάτο εκπλήξεις το επεισόδιο του Masterchef 2024 που παρσακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς οι ανατροπές τόσο στη διαδικασία όσο και στις μαγειρικές δοκιμασίες, διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο Λευτέρης, μετά την ανατροπή με τη διάλυση των μπριγάδων, φάνηκε να έχει χάσει κάτι από το μαγειρικό «τσαγανό» που διαθέτει… Στη δοκιμασία επέλεξε για αντίπαλο τη Γεωργία, προφανώς επειδή θεώρησε ότι θα μπορούσε να κερδίσει εύκολα.

Λίγο ένας καυγάς που είχε με τον Κώστα, λίγο ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζει, έκαναν τον νεαρό παίκτη να λυγίσει σε δηλώσεις του

μετά τη δοκιμασία.

«Πήγε να με ρωτήσει κάτι ο Κώστας και εγώ δεν τον άκουσα και του είπα τι εννοείς; Αυτός το παρεξήγησε και με είπε καραγκιόζη και μαλ…α.

Του είπαν τα παιδιά να σταματήσει και είχε γενικά μία αντίδραση που από ανθρώπους που εκτιμώ, δεν γουστάρω» είπε καταρρακωμένος ο Λευτέρης από τη συμπεριφορά του Κώστα στο MasterChef.

«Έχω κι ένα όχι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Έχω ένα θέμα υγείας, μία εγχείρηση που πρέπει να κάνω στο νεφρό, που το έχω αφήσει τρία χρόνια εξαιτίας της δουλειάς και δεν το λέω σε κανένα για να μην λένε ότι το λέω για να με συμπονέσει κάποιος» εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια ο παίκτης του MasterChef.

Για την ιστορία, στη δοκιμασία με αντίπαλο την Γεωργία, ο Λευτέρης παρουσίασε ένα ελλειπές πιάτο, έχασε από την Γεωργία, και θα κληθεί να δώσει τη μάχη για να είνει στο Masterchef 2024…

 

To άρθρο Masterchef 2024: Πάγωσαν οι παίκτες όταν άκουσαν το αποτέλεσμα – «Έμειναν όλοι παγωτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα