«Υπογράφει στον ΠΑΟ ο A.J. Σλότερ»! (vids)

Στη συνάντηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Μαυροβούνιος προπονητής έκανε μεταξύ άλλων τις εισηγήσεις του για ξένους παίκτες και απ' ότι φαίνεται ο πρώτος χρονικά που θα γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ θα είναι ο A.J. Σλότερ!

Ο 27χρονος Αμερικανός ύψος 1,91μ. γκαρντ (δεν έχει σχέση με τον συνεπώνυμό του, σέντερ της Ρεάλ, Μάρκους Σλότερ) σύμφωνα με tweet του Σέρβου δημοσιογράφου Τζόρτζε Μάτιτς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους νταμπλούχους, παρά το ενδιαφέρον

και της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ώστε να αποτελέσει ακόμα και κατά τη διάρκεια της μέρας (26/6), επίσημα παίκτη του Παναθηναϊκού!

Ο Σλότερ πέρυσι αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σαλόν, τη σεζόν 2012/2013 αγωνίστηκε στη Σολέ, ενώ νωρίτερα είχε φορέσει τη φανέλα της ιταλικής Μπιέλα (2010/2011) και της βελγικής Μονς (2011/2012). Ο απόφοιτος του Λούισβιλ πρόκειται για σκόρερ ολκής, καθώς στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ είχε μέσο όρο 17,6 πόντους, με 42,1% στα τρίποντα!

Ο Ιβάνοβιτς γνωρίζει άριστα τη γαλλική αγορά, αφού έχει διατελέσει προπονητής στη Λιμόζ, πριν μετακομίσει στη Βασκονία και η επιλογή του Σλότερ δεν είναι διόλου τυχαία...

Keywords
Τυχαία Θέματα