Συζήτηση εφ' όλης της ύλης Γιαννακόπουλου-Ιβάνοβιτς

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα και την Τετάρτη (25/6) συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αντικείμενο συζήτησης όλα όσα αφορούν τους «πράσινους» σε μεταγραφικό και όχι μόνο επίπεδο.

Πρόεδρος και προπονητής... τα είπαν για τα μεταγραφικά, με λεπτομέρειες φυσικά να μην έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο δεδομένη είναι η σύμπνοια

απόψεων και στόχων, αλλά και η ικανοποίηση για το πνεύμα συνεργασίας, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να κάνει τις εισηγήσεις του, ειδικά όσον αφορά τους ξένους που θα αποκτηθούν από τους νταμπλούχους.

Ηδη έχουν ολοκληρωθεί και έχουν ανακοινωθεί επίσημα δύο κινήσεις... για το (ελληνικό) μέλλον της ομάδας (Λούντζης, Παπαγιάννης), που έχουν ικανοποιήσει το νέο προπονητή, ο οποίος άλλωστε αρέσκεται να δουλεύει με νέους ταλαντούχους παίκτες. Αυτή η ικανοποίηση εκφράστηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οσον αφορά τη συνέχεια στο μεταγραφικό μέτωπο, διοίκηση και προπονητής θα είναι σε ανοικτή γραμμή, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση και η επισημοποίηση των επόμενων κινήσεων, στα ζητήματα μεταξύ άλλων του Νικ Καλάθη, των δύο νεαρών του Αρη (Βεζένκοφ, Μποχωρίδης) και όχι μόνο...

Keywords
Τυχαία Θέματα