«Ροντέο» το ΣΕΦ (vid)

Σε ανύποπτη στιγμή κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ένα ήσυχο βράδυ απέναντι στην Γαλατάσαραϊ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση μέχρι εκείνη την ώρα, οι Μενσά Μπονσού - Μπέγκιτς και δευτερευόντως ο Πρίντεζης, που μπήκε στη μέση για να χωρίσει, αλλά ενεπλάκη στον καβγά, αντάλλαξαν γροθιές με αποτέλεσμα οι τρεις παίκτες να αποβληθούν με ντισκαλιφιέ, το παιχνίδι να διακοπεί, τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να διαλύσουν

την... κλωτσοπατινάδα και τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» να είναι έτοιμοι να… μπουκάρουν στο παρκέ πετώντας ό,τι βρίσκεται στα χέρια τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπονσού χτύπησε πρώτος στο πρόσωπο τον Σλοβένο, εκείνος ανταπέδωσε με αγκωνιά και προκλήθηκε η... κλωτσοπατινάδα με αποτέλεσμα οι τρεις παίκτες να αποβληθούν με ντισκαλιφιέ. Η αστυνομία όμως ενήργησε αστραπιαία και κατάφερε να κρατήσει τους οπαδούς των ερυθρολεύκων, που κατέβηκαν πίσω από τους πάγκους, μακριά από το παρκέ.

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε το μικρόφωνο και προσπαθούσε να ηρεμήσεις τους οπαδούς ζητώντας να σκεφτούν ότι θα τιμωρηθεί η ομάδα στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια για το ToP 16 που θα ακολουθήσουν. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ζητούσε επίμονα... μυαλό από τους οπαδούς στην κερκίδα.

«Τι θέλετε να γίνει; Να τα βάλετε 10.000 με έναν; » είπε ο «Kill Bill», ενώ ο Αγγλος αποχώρησε συνοδεία των ανθρώπων ασφαλείας του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα