Δέδας στο Basketblog

Λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του με την τουρκική Γκαζιάντεπ, ο συνεργάτης του Γιούρι Ζντοβτς, Στέφανος Δέδας, μιλάει στο Basketblog.gr για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη συμφωνία για δύο λόγους. Πρώτον γιατί θα συνεργαστώ με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη, τον Γιούρι Ζντοβτς

και δεύτερον γιατί αναλαμβάνουμε μία πρόκληση να βάλουμε την Γκαζιάντεπ ψηλά στον ευρωπαϊκό χάρτη, αλλά και στην Τουρκία την επόμενη διετία, ότι πετύχαμε και στη Σπαρτάκ»

Θυμίζουμε ότι με την παρουσία του Στέφανου Δέδα στην Γκαζιάντεπ μεγαλώνει η παρέα των Ελλήνων στη γειτονική χώρα, αφού εκεί βρίσκονται επίσης οι Χρήστος Ταπούτος (Ολίν Εντιρνέ), Κώστας Βασλειάδης (Εφές Αναντόλου) και Δημήτρης Ιτούδης (Μπάνβιτ).

Η τούρκικη ομάδα ισοβαθμεί με τη ρώσικη Κράσνιε Κρίλια Σαμάρα με 2 νίκες – 1 ήττα στην κορυφή του Β ομίλου του Eurochallenge, αλλά στο τουρκικό πρωτάθλημα μοιράζεται τη 12η θέση με την Μπεσίκτας με 2 νίκες - 5 ήττες. Ο Γιούρι Ζντοβτς αντικατέστησε στον πάγκο τον Αζίζ Μπεκίρ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα