Φρεσκάρει τα... ελληνικά του ο Ζακ Ράιτ! (pic)

Ο Ζακ Ράιτ είναι πιο κοντά από ποτέ ώστε να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» έφτασαν σε συμφωνία με την Μπάμπεργκ και αυτό που χωρίζει τον Αμερικανό από το ΟΑΚΑ είναι μόνο οι υπογραφές!

Ο Ράιτ την Κυριακή (16/2) αγωνίστηκε με την Μπάμπεργκ στην εκτός έδρας νίκη επί της Τούμπινγκεν, με τη συγκεκριμένη εμφάνιση

να είναι η τελευταία του με την γερμανική ομάδα, καθώς το επόμενο επίσημο παιχνίδι όπου θα αγωνιστεί θα είναι με τη φανέλα των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης!

Σύμφωνα με όσα… διαρρέουν από τη Γερμανία, τη Δευτέρα (17/2) οι εμπλεκόμενες πλευρές (Παναθηναϊκός, εκπρόσωποι παίκτη, Μπάμπεργκ) ήταν σε ανοικτή γραμμή για την τελική ευθεία του θέματος και κατέληξαν σε συμφωνία, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να παίρνουν ένα ποσό για να «ελευθερώσουν» τον παίκτη.

Το μόνο που απομένει πλέον ώστε ο 29χρονος γκαρντ να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα είναι οι τυπικές διατυπώσεις και οι υπογραφές στα συμφωνηθέντα. Εφόσον τα… γραφειοκρατικά δεν πάρουν παραπάνω από το αναμενόμενο, ο Ράιτ θα αφιχθεί την Τρίτη (18/2) προκειμένου να τεθεί υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα από την επόμενη αγωνιστική του Top-16 και όχι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (20/2).

Αργά το βράδυ, ο Αμερικανός με βοσνιακό διαβατήριο προανήγγειλε ουσιαστικά τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του στην Ελλάδα, με ανάρτησή του στο «Twitter».

Keywords
Τυχαία Θέματα