Το στοίχημα του Σαββάτου

Από τα πολύ γεμάτα Σάββατα που έχουμε συναντήσει τελευταία είναι το σημερινό, αφού πέρα από την stoiximan.gr basket league, έχει βγει η Α2 από την Πέμπτη(!) και όχι στο... τρίλεπτο πριν τα τζάμπολ ενώ έχουν και πολλά ματς τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στα δικά μας για αρχή με stoiximan.gr basket league, το Τρίκαλα

- Λαύριο μα μυρίζει παραπάνω ντέρμπι απ' όο δείχνει το 1,44 του άσου. Θα παίρναμε όχι μόνο το διπλό με χάντικαπ 4,5 στο εξωπραγματικό 1,97 αλλά σε ζητούμενο ακόμα και το ξερό στο 2,88 έτσι για τον τζόγο.

Ρέθυμνο - Απόλλωνας, καλά να περάσουν με νέο προπονητή οι παραπαίοντες Κρητικοί, τον Πατρινό Βετούλα και δεύτερη αγωνιστική στον πάγκο του Απόλλωνα τον μέχρι πέρυσι του Ρεθύμνου Σκουρτόπουλο. Χαίρετε κι αντίο.

Προμηθέας - Κολοσσός, ο άσος κατραυλάει. Εχει πάει 1,62 από 1,75 που άνοιξε. Τον στηρίζουμε ακόμα και στο 1,50. Θα γίνει.

ΑΕΚ - Κύμη σωστό το 22,5 του χάντικαπ και επειδή το βρίσκουμε στο 1,97 αξίζει να το τιμήσουμε. Η Κύμη κάνει βουτιά διαρκείας και δεν πείθει οτι μπορεί να αντισταθεί.


ΠΑΟΚ - Αρης τέλος, τεράστιο ματς για πολλούς λόγους. Σωστό το 1,86-2,15 με λγικό προβάδισμα στην έδρα αλλά απλά ελαφρύ, θα πάμε στο άντερ 147,5 στο χορταστικό 1,87.

Από τη Α2, θα επισημάνουμε αποχή στο 1,06 του ΓΣΛ με το Παγκράτι αν όχι όσους έχουν κότσια, περίσσευμα και... κέφι το διπλό του 8,00 σε φαν μπετ.

Αποφεύγουμε τα λοιπά μικρά και πάμε στον άσο του Αμύντα με την ΑΕΛ στο 1,53, κυνηγάμε έκπληξη με τον άσο του Χολαργού επί του Ηρακλή με 2,65, ξερό άσο δηλαδή και με την καρδιά μας.

Η Ισπανία έχει τρία ματς σήμερα, με τους γηπεδούχους φαβορί σε όλα. Θα τιμήσουμε το 1,30 της Ομπραντόιρο με τη Μανρέσα.

Θα αποφύγουμε μετ' επιτάσεωw το ματς Φουενλαμπράδα - Εστουδιάντες, οσμιζόμενοι... έκπληξη και θα πάρουμε όβερ στο Γκραν Κανάρια - Μάλαγα με 162,5 πόντους και απόδοση το άκρως δελεαστικό 1,95.

Οι έδρες είναι φαβορί και στη Γερμανία και στα πέντε σημερινά ματς. Περνάει το 1,22 της Ολντενμπουργκ με τη Μπεμερχάβεν, πάμε και όβερ τη Μπάγερν με τη Φρανφκούρτη στο 1,95 που δίνουν οι 148,5 πόντοι.

Στην Τουρκία θα εμπιστευτούμε τη Μπεσίκτας στην έδρα της ουσάκ για διπλό του 1,44 και τον άσο της Καρσίγιακα με τη Γκαζιαντέπ στο 1,25.

Στη Γαλλία τέλος, πάμε με το Στρασβούργο σε άσο του 1,40 επί της Λε Μαν και όβερ στο Μονακό - Λε Πορτέλ για 148,5 πόντους και 1,91 απόδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα