Το στοίχημα του Σαββάτου

Μια άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική υπάρχει στη σημερινή Α1, αλλά και αρκετά παιχνίδια από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΠΑΟΚ -ΑΕΚ σε ένα μεγάλο τέρμπι τετράδας του πρωταθλήματος με τις εταιρίες να θεωρούν ελαφρό φαβορί τον ΠΑΟΚ και... καλά να κάνουν. Πείθει περισσότερο η ομάδα του Μαρκόπουλου απέναντι στην δυνατή αλλά ασταθή ΑΕΚ και το 1.75 του άσου είναι μια καλή τιμή, σε πτωτική μάλιστα τάση σε σχέση με αυτή που άνοιξε.

Πάτρα - Ρέθυμνο με τον άσο στο 1.57 να

είναι μικρός. Δεν είναι λάθος η λογική του φαβορί στον Απόλλωνα, αλλά όχι και τόσο. Μετράει η αποδυνάμωση του Ρεθύμνου που έχασε τον Κλουφ, είναι πιθανότερο σημείο, θα περιμέναμε μια καλύτερη τιμή.

Αρκαδικός - Κηφισιά με το ματς να ανοίγει ακριβώς μοιρασμένο και τις τελευταίες ώρες να γέρνει προς φαβορί η Κηφισιά με αποδόσεις 2-1.85. Σε ζητούμενα και όχι για στήριγμα, θα πάρουμε τον άσο λόγω έδρα και ανάγκης βαθμών. Περισσότερο για έπμενυση πρόκειται και σίγουρα δεν είναι λάος παίξιμο όσων επιλέξουν το διπλό. Ανοιχτό ματς.

Στο Λαύριο - Καβάλα συναντάμε τον μικρότερο άσο της αγωνιστικής στο 1.36. Τέτοιες διαφορές, με το διπλό στο 3.25 μεταξύ δύο νεοφώτιστων δεν δικαιολογούνται. Είναι όμως ισχυρός ο άσος, πιο ομάδα το Λαύριο και η καβάλα γενικά δεν βλέπεται. Παίζεται ο άσος, αλλά 1.36 ούτε τους... Ουόριορς δεν βρίσκεις.

Φινάλε με το Τρίκαλα - Κόροιβος και το 1.47 του άσου έχει λογική αλλά έχει και παγίδες. Δυνατοί στην έδρα του οι Τρικαλινοί, σε πτώσ στα τελευταία ματς ο Κόροιβος. Αν δώσουμε "αέρα" 7,5 πόντων στον Κόροιβο πάμε σε διπλό του 1.50 και το προτιμάμε ως πιο ασφαλές από τον άσο.

Στην Ισπανία υπάρχουν δύο αγώνες σήμερα, αμφότεροι με φαβορί βάσει απδοόσεων αλλά και βάσει μπασκετικής λογικής τους γηπεδούχους. Πιο δυνατός άσος το Ανδόρρα - Σεβίλλη στο 1.22, λίγο πιο μεγάλο στο 1.33 το Ομπραντόιρο - Τενερίφη. Δεν τους λες και ευκαιρίες πάντως.

Αντίθετα ένα 1.22 που αξίζει να πονταριστεί είναι του Μιλάνο με την Τρέντο. Αλλη κλάση οι δύο ομάδες, θα το πάρουν οι Μιλανέζοι το ματς και ίσως και περιορίζοντας λίγο το χάντικαπ από τους 8,5 των εταιριών στους 4,5 να είμαστε και πάλι ασφαλείς και με τιμή στο 1.47.

Τέσσερα ματς έχει σήμερα στη Γερμανία και μοιάζει ακλόνητο το διπλό της Αλμπα στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ με απόδοση 1.29. Αν έχουν... θυμώσει και από την ήττα στην Ευρώπη οι Βερολινεζοι μπορούν να κάνουν και τη διαφορά των 7,5 πόντων για να εκτοξευτούμε στο 1.95, αλλά εκεί μπαίνει η διάθεση του καθενός να ρισκάρει.

Εξίσου δυνατό είναι και ένα ακόμα δπλό, αυτό της Λούντβιγκσμπουργκ στην έδρα της Τούμπιγκεν εξ ου και το φτωχό 1.25 που πληρώνει. Ματς προς αποφυγή το Γκίσεν - Χάγκεν, όσο για το Μπαϊρόιτ - Ολντενμπουργκ, σωστό μεν το 1.50 στο διπλό, δυνατή δε η έδρα της Μπαϊρόιτ που κάνει ζημιές εκεί και μάλλον μας αποτρέπει από στοιχηματισμό. Εκτός αν δώσουμε πλεονέκτημα 7,5 πόντων στους γηπεδούχους και πάμε στον άσο του 1.57.

Φινάλε με τη Γαλλία, όπου υπάρχει το κυρίως μέρος της αγωιστικής. Μεγάλο ντέρμπι το Γκραβελίν - Βιλερμπάν και αδικαιολόγητος ο μεγάλος φαβοροτισμός των γηπεδούχων στο 1.53. Αναμένεται μάχη... σώμα με σώμα, οπότε ανοίγοντας το αβαντάζ της Βιλερμπάν στους 7,5 πόντους πάμε σε διπλό του 1.47.

Μονακό - Λιμόζ είναι ένας άσος με... συναίσθημα για τη στήλη που ακολουθεί και δικαιώνεται τους δυνατούς Μονεγάσκους. Η Λιμόζ έχει τα χάλια της σε διάρκεια και η λογική λέει άσο του 1.47.
Συνέχεια στα ντέρμπι της ημέρας με το Σαλόν Ρεμς - Ορελάν που δεν έχει νόημα να ασχληθούμε, αντίθετα με το Χάβρη - Ορτέζ που το διπλό είναι καλοπληωμένο στο 1.80 και το βάζουμε ευχόμενοι να μην πέσουμε στην μόλις δεύτερη... αναλαμπή νίκης στο πρωτάθλημα της τραγικής Χάβρης.

Το Λε Μαν- Σολέ είναι ένας εύκολος άσος, όμως, τα μεγάλα χάντικαπ πάντα είναι και θέμα κεφιού του ισχυρού. Φινάλε με Σαλόν - Ναντέρ, ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με το 2.30 του διπλού να... γαργαλάει για μια τοποθέτηση σε ζητούμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα