Tζόνσον-Όντομ: "Τα δώσαμε όλα, όμως δεν έφτανε..."

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, στάθηκε ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ στις δηλώσεις του μετά την ήττα (72-77) του Ολυμπιακού από την Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ, τονίζοντας παράλληλα πως οι "ευθρόλευκοι" έπρεπε να δείξουν από την αρχή την ενέργεια και την επιθετικότητα, με την οπία αγωνίστηκαν στα τελευταία λεπτά.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι και τι έφταιξε: "Δεν είχαμε ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε άσχημα και μας πλήγωσαν

στο τρανζίσιον. Είχαμε περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, δυναμώσαμε στην άμυνα. Προσπαθήσαμε σκληρά να κλείσουμε τη διαφορά. Τα δώσαμε όλα, όμως δεν έφτανε για να πάρουμε τη νίκη".

Για την προσπάθεια για το μεγάλο... come back: "Η άμυνα και η ενέργεια βοήθησαν. Δουλέψαμε ως ομάδα και δείξαμε χαρακτήρα κυνηγώντας τη νίκη ως το τέλος. Επρεπε από την αρχή να δείξουμε την ενέργεια και την επιθετικότητα στην άμυνα που είχαμε στα τελευταία λεπτά".

Για την Μπάμπεργκ και την πολύ καλή της εμφάνιση: "Γι' αυτό είναι όλες οι ομάδες στο Top-16. Πρέπει να προσέχουμε τις λεπτομέρειες, τα μικρά πράγματα, γιατί μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο. Πρέπει να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια. Εχουμε ταλαντούχα ομάδα και αν είμαστε μαζί στην άμυνα, τότε θα πάμε ψηλά. Ολες οι ομάδες μπορούν να παίξουν καλά όπως η Μπάμπεργκ και πρέπει να το προσέχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα