Έτοιμος για το χρυσό ο Αρέστη

15:22 23/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένος να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα αγωνίσματα του στίβου που θα λάβει μέρος στο Παραολυμπιακό Τουρνουά του Λονδίνου για να κάνει το κάτι παραπάνω από το Πεκίνο, είναι ο Αντώνης Αρέστη.«Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι ακόμη. Ίσως να κάνω κάτι που να έχει σχέση με τη βασίλισσα και την αγάπη, αλλά και τον σεβασμό που της τρέφουν οι Άγγλοι. Αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει» είπε ο 29χρονος Αρέστη, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση που είχε από ιθύνοντες των

εγκαταστάσεων στο Λούτον.

«Μου δόθηκε η δυνατότητα να χρησιμοποιώ το γήπεδο ανά πάσα στιγμή. Μου παρείχαν δωρεάν φυσιοθεραπείες, μασέρ και ό, τι άλλο χρειαζόμουν. Γενικά ένιωσα ότι όλοι δούλευαν για μένα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την τιμή που μου έκαναν όλο αυτό το διάστημα».

Ο Αντώνης Αρέστη εξέφρασε την πικρία του για τη αντιμετώπιση που έχουν οι Κύπριοι αθλητές ΑμεΑ από τα ΜΜΕ του νησιού της Αφροδίτης, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι ένα χρυσό μετάλλιο στο Λονδίνο θα του έδιωχνε την μετά-Πεκίνου πικρία.
«Θέλω οπωσδήποτε ένα χρυσό μετάλλιο. Γι' αυτό αγωνίζομαι και γι' αυτό αφιερώνω τόσο χρόνο από τη ζωή μου. Θέλω να εξαφανιστούν από τη μνήμη μου η λύπη και η στεναχώρια που είχα μετά το Πεκίνο. Εύχομαι και ελπίζω το χρυσό μετάλλιο να έρθει σε ένα από τα τρία αγωνίσματα στα οποία θα λάβω μέρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα