Σκορδίλης, ο έκτος...

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του Βασίλη Καββαδά (ελέω του ατζέντη) τα πράγματα έδειχναν να είναι λίγο - πολύ προκαθορισμένα όσον αφορά τον παίκτη που θα έπαιρνε το χρίσμα για να αποτελέσει την έκτη λύση στη γραμμή των "ψηλών".

Ο Γάιος Σκορδίλης είναι, βλέπετε, ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να λογίζεται ως μία περίπτωση που μπορεί να δώσει βοήθειες κατά τη διάρκεια της σεζόν, ειδικά

από τη στιγμή που μιλάμε για Έλληνα, καθώς οι "πράσινοι" αναζητούσαν έναν ακόμα γηγενή παίκτη για να "κλείσουν" τη φροντ λάιν, αφού διαφορετικά το μέτρημα δεν… έβγαινε.

Ο πρώην σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας σαφώς και δεν έρχεται στον Παναθηναϊκό ως λύση πρώτης γραμμής, αλλά ως ένας παίκτης που, όπως είπαμε, θα κληθεί να δώσει "ανάσες" στον Σχορτσανίτη και τον Αμερικανό παίκτη που θα βρίσκεται πίσω από τον "Σόφο", έχοντας περιορισμένο ρόλο στο ροτέισον των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Η περίπτωσή του μπορεί να μην ενθουσιάζει αρκετούς φίλους του τριφυλλιού, αλλά, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, καλύτερος Έλληνας "ψηλός" που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ρόλο που προορίζεται ο Σκορδίλης δεν υπάρχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα