Τέλος ο Μπαρτζώκας! Η επόμενη μέρα

Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τον Ολυμπιακό και η παραίτηση έγινε αποδεκτή από την ΚΑΕ. Ο Μίλαν Τόμιτς θα καθίσει στον πάγκο μέχρι να υπάρξει συμφωνία με άλλον τεχνικό, με τα ονόματα που παίζουν να είναι: Κατσικάρης, Τζόρτζεβιτς, Σφαιρόπουλος...

Η πίεση από τον κόσμο βασικά του Ολυμπιακού και οι αποδοκιμασίες χτες στο ΣΕΦ

έφεραν την παραίτηση τελικά του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η δίοικηση της ΚΑΕ μάλλον εξυπηρετήθηκε από την εξέλιξη καθώς ήταν αναποφάσιστη αλλά πλέον οι αφοί Αγγελόπουλοι καλούνται να αποφασίσουν την επόμενη μέρα. Ηδη ακούγεται περί συνάντησης με τον Φώτη Κατσικάρη που είναι και στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και έχει διάθεση να είναι σε ελληνικό πάγκο αρκεί να τα βρει καθώς λέγεται ότι και πέρσι που είχε γίνει μια επαφή, αρχικά δεν είχε ενδιαφερθεί. Ένα άλλο όνομα που παίζει είναι αυτό του Σάσα Τζόρτζεβιτς που εντυπωσίασε με την εθνική Σερβίας φέτος στο Μουντομπάσκετ και είναι χωρίς ομάδα αν και μέχρι τώρα δεν είχε δουλέψει ουσιαστικά ή με επιτυχία σε σύλλογο(μικρά περάσματα από Μιλάνο και Μπενετόν μόνο). Παίζει και το όνομα του Σφαιρόπουλου που ξέρει τα κατατόπια και δεν αποκλέιεται αν δεν υπάρξει συμφωνία με κάποιο από τους πρώτους να μείνει ο Μίλαν Τόμιτς που κάποιοι και πριν χρόνια τον προόριζαν ως υποψήφιο. Στα υπόψιν είναι και ο χωρίς ομάδα αμερικανός Φλέμινγκ που ξέραμε από την Γερμανία και είχε απασχολήσει πριν μερικά χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Έγινε δεκτή η παραίτηση Μπαρτζώκα

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γιώργου Μπάρτζωκα και προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μίλαν Τόμιτς.

Ευχαριστούμε τον πρώτο Έλληνα τεχνικό που κατέκτησε την Ευρωλίγκα για όσα προσέφερε στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα