Πάει για «τριπλό χτύπημα»!

Στην ομάδα του Πανιωνίου, ασφαλώς, δεν φτάνουν οι «πιτσιρικάδες» που κέρδισαν το χειροκρότημα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών. Οι Νεοσμυρνιώτες προσπαθούν να ενισχυθούν όσο περισσότερο γίνεται με παίκτες ποιοτικούς και πιο έμπειρους, εν όψει της νέας σεζόν.

Γι’ αυτό και έχουν στραφεί σε τρεις περιπτώσεις παικτών, που μπορούν να βοηθήσουν στην περιφερειακή γραμμή και την φρόντ λάιν. Δύο παίκτες που αφορούν την πρώτη είναι οι Δημήτρης Βεργίνης και Βασίλης Ξανθόπουλος. Αμφότεροι έχουν, κατά κάποιον τρόπο, μία παρόμοια ιστορία, μιας και δεν μπόρεσαν να στεριώσουν

ποτέ στον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, την Μπιλμπάο και τη Λουκόιλ Ακαντέμικ, ενώ ο δεύτερος είχε θητεύσει στην Πλατεία πριν μετεγγραφεί στους «πράσινους». Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ομπραντόιρο, ενώ παλιότερα έχει παίξει σε ΠΑΟΚ, Πανελλήνιο και Νήαρ Ηστ.

Όσον αφορά τη ρακέτα, πρώτος υποψήφιος είναι ξανά ένας παίκτης που γνωρίζουμε, ξένος αυτήν την φορά. Πρόκειται για τον Τόνι Γουντς, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στην Νέα Κηφισιά, ενώ είναι απόφοιτος του κολλεγίου του Όρεγκον.

Το θετικό για τη διοίκηση της ομάδας είναι πως οι διαπραγματεύσεις και με τους τρεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με πιθανότερη κατάληξη να είναι μάλλον η επίτευξη συμφωνίας. Έτσι, η ενίσχυση θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Keywords
Τυχαία Θέματα