Τελευταία ευκαιρία για Λουκά

Οπως είχαμε γράψει πριν δύο ημέρες, την Κυριακή (30/06) εκπνέει το buy out του συμβολαίου του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Οπότε εφόσον ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει έχει μία-δύο μέρες περιθώριο.

Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία με τον Γιώργο Πρίντεζη και σε αυτή την περίπτωση δύο ενδεχόμενα είναι πιθανά. Είτε οι "ερυθρόλευκοι" να... "ξεμείνουν", είτε να δουν και τους δύο παίκτες ντυμένους στα "ερυθρόλευκα", αφού έτσι κι αλλιώς μπορούν

να συνυπάρξουν και οι δύο μέσα στην ίδια πεντάδα.

Οι πληροφορίες μας λένε πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την επιστροφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο λιμάνι, όμως η πρόταση θα είναι τέτοια που θα έχει ως απάντηση ένα "ναι" ή "όχι", αφού δεν υπάρχει περιθώριο για χρονοβόρες διαπραγματεύσεις.

Ο Μαυροκεφαλίδης έχει συμβόλαιο με τη Σπαρτάκ, όμως έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ολα όμως θα κριθούν από την απόφαση που θα πάρει η "ερυθρόλευκη" διοίκηση.

Η... υπογραφή του Ντόρσεϊ

Με ένα μήνυμα του στο facebook ο Τζόι Ντόρσεϊ γνωστοποίησε πως ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει με ποια ομάδα. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός σέντερ αναφέρει πως "μόλις ολοκλήρωσα μία συζήτηση με τον μάνατζερ μου και μου είπε να ακυρώσω το ταξίδι στο Μαϊάμι για να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο"...

Keywords
Τυχαία Θέματα