"Πράσινος" ο Μπράμος

Η αναζήτηση του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, αλλά στο τριφύλλι δεν σταματούν να προσαρμόζουν τα πλάνα τους όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι "πράσινοι" ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Μάικ Μπράμος, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, με την απόκτησή του να ανακοινώνεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο

Ελληνοαμερικανός φόργουορντ αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του τριφυλλιού αυτό το καλοκαίρι με την απόκτησή του προσθέτει στην "πράσινη" μηχανή έναν ταλαντούχο και, παράλληλα, πολλά υποσχόμενο παίκτη, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει άμεσα, αλλά και μέσα από την παρουσία του στο ρόστερ του τριφυλλιού να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Ο Μπράμος αποφοίτησε από το Miami University πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Περιστερίου την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Οι εμφανίσεις του με τους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" αποτέλεσαν το διαβατήριό του για την μεταγραφή στην ισπανική Γκραν Κανάρια, με τα χρώματα της οποίας ξεχώρισε. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια με τους "πορτοκαλί" και σε 24 λεπτά κατά μέσο όρο είχε 9,3 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα