Τα παιχνίδια της μοίρας για ΑΕΚ και Ηλυσιακό!

Τα παιχνίδια της μοίρας και το ρητό...«ρόδα είναι και γυρίζει» αναβίωσαν το Σάββατο (3/5) το απόγευμα όπου ΑΕΚ και Ηλυσιακός βίωσαν αντίθετους ρόλους από αυτούς που είχαν ζήσει στις 20/4/2011. Τότε η ΑΕΚ είχε επικρατήσει στην κατάμεστη Ζωφριά του Πανιωνίου με 76-68, αλλά αυτό δεν της ήταν αρκετό καθώς ο Ηλυσιακός επικρατούσε του Κολοσσού στην Ρόδο με 58-49 και παρέμενε στην Α1, καταδικάζοντας την Ένωση σε πτώση στην Α2.

Από τότε ξεκίνησε

μια δυσάρεστη περιπέτεια για την «Βασίλισσα» και τον κόσμο της, όπου από την πρώτη της χρονιά στην Α2, και τον σχεδιασμό μιας ομάδας μέσα σε 10 ημέρες για όσους θυμούνται, βρέθηκε οικειοθελώς την επόμενη σεζόν στην Β΄Εθνική αναθέτοντας τις τύχες της ομάδας στον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Ο Έλληνας τεχνικός κέρδισε το στοίχημα με την εμπιστοσύνη που του δόθηκε και κατάφερε το Σάββατο (3/5) που μας πέρασε να πανηγυρίσει την επάνοδο της Ένωσης, εκεί που ανήκει, δηλαδή στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ, μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Βέροια με αντίπαλο τον Φίλιππο.

Περίπου μια ώρα μετά, και αυτή τη φορά σε ένα άλλο νησί (τότε η Ρόδος, τώρα η Κρήτη) ο Κάρτνεϊ Πίγκραμ (ο πρωτεργάτης της ανατροπής απέναντι στο Ρέθυμνο) έχανε την μπάλα όντας μόνος με το καλάθι και έχοντας την ευκαιρία να καθαρίσει την παραμονή του Ηλυσιακού, και ο Γιάννης Καλαμπόκης με ένα δύσκολο λει απ, και ο Φάνης Κουμπούρας με κλέψιμο, έστελναν την ομάδα των Ιλισίων να βιώσει τη δική της περιπέτεια στα χαμηλότερα πατώματα του Ελληνικού μπάσκετ, και τον Δημήτρη Κουστένη να χάνει για δεύτερη φορά την μάχη της παραμονής ουσιαστικά μέσα από τα χέρια του (πέρυσι με το Περιστέρι όπου σώθηκε ο Ηλυσιακός)...

Τα παιχνίδια της μοίρας που λέγαμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα