«Μονόδρομος η Γ’ Εθνική, έχω συμφωνήσει με Τσιώλη»

20:49 25/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Γαλανός τοποθετήθηκε στην γενική συνέλευση της ΚΜΑ αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει με ον Σάκη Τσιώλη, ενώ επανέλαβε πως η μοναδική λύση για να σωθεί η ομάδα του Αρη είναι η Γ' Εθνική.«Εδώ είναι οι εγγυητικές που ζητάνε οι διοικούντες. Ο Άρης είναι γεμάτος δικηγόρους, ας δούνε τα έγγραφα. Είναι ένας δύσκολος δρόμος αλλά πιστεύουμε και με όσους ανθρώπους έχουμε μιλήσει πως είναι η μοναδική

λύση. Η διοίκηση Στεφανίδη δεν μπόρεσε τίποτα να φέρει ως πρόταση στο τραπέζι. Εστω ένα προσύμφωνο, δεν ζητήσαμε κάποιο συμφωνητικό. Επίσης, αφού ήξερε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον «χρυσό» γιατί δεν βγήκε να το ξεδιαλύνει κι άφησε τον Αρειανό λαό να σκοτώνεται μέρες τώρα;».
Θα χτίσω μόνος μου τον Άρη
«Εμείς είμαστε μία ομάδα με χρήματα και σχέδιο. Με κατηγόρησαν ότι δεν έχω εγγυητική επιστολή. Έχω στα χέρια μου 70 εγγυητικές επιστολές, τις οποίες χρησιμοποίησα τους τελευταίους δύο μήνες. Είμαστε μια ομάδα με σχέδιο και χρήματα. Θα χτίσω μόνος μου τον Άρη και μετά να έρθετε να πάρετε διαρκείας, βλέποντας στρωμένη ομάδα. Στη Γ` Εθνική χρειάζονται 500-600 χιλιάδες ευρώ για να ανέβεις τρένο. Έχουμε όραμα, έχουμε κλείσει κτίρια για τον Άρη. Ο Άρης δεν μπορεί να σταθεί στη Β` Εθνική με αυτά τα χρήματα».
Συμφώνησα με Τσιώλη
«Έχουμε σχέδιο, έχουμε χρήματα, έχουμε και προπονητή. Είναι ο κύριος Τσιώλης ο οποίος παρότι έχει πρόταση από άλλες 4 ομάδες μας έχει δώσει τον λόγο του και απλά περιμένει. Είπα δεν θα το πω, αλλά το είπα... Θα τρελαθώ εάν το χάσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα