Συνεργασία ΠΑΟΚ με την εταιρία «Γκολέμας»

Την έναρξη της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε εξαρτήματα και κατασκευές από γυαλί, ανοξείδωτο και αλουμίνιο, την εταιρεία «ΓΚΟΛΕΜΑΣ» γνωστοποίησε ο σύλλογος με επίσημη ανακοίνωση

Αναλυτικά:

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε εξαρτήματα και κατασκευές από γυαλί, ανοξείδωτο και αλουμίνιο, την εταιρεία

«ΓΚΟΛΕΜΑΣ», η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας, ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ Χορηγός, για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Διεύθυνση: Γιαννιτσών 103, τηλ. 2310 52 52 12, και στο www.golemas.gr

Παρουσίαση

Αν οι κατασκευές από γυαλί, ανοξείδωτο και αλουμινίου είναι μέρος της διακόσμησης των εσωτερικών ή εξωτερικών σας χώρων, τότε η ποιότητα και η σχεδίαση των κατασκευών της εταιρείας ΓΚΟΛΕΜΑΣ είναι αυτό που χρειάζεστε.

ΓΚΟΛΕΜΑΣ για Τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες, στέγαστρα, φυσούνες, αυτόματες πόρτες, ανοξείδωτα και αλουμινίου Κάγκελα, σκάλες, κουπαστές, πόρτες και ειδικές κατασκευές που ταιριάζουν στο χώρο σας. Τα εξαρτήματα γυαλιού, ανοξείδωτα και αλουμινίου ΓΚΟΛΕΜΑΣ με τις εντυπωσιακές τεχνικές ιδιότητες και την άψογη αισθητική τους, ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων και των κατασκευαστών. Από το 1965 η Γκολεμας έχει τη λύση για κάθε σχεδιαστική πρόταση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς πάντα με πλήρη και συνεπή εξυπηρέτηση.

Σχεδιάστε το μέλλον σας, με την Γκολέμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα