Συνεχίζει με Σκαραφίγκα…

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση του Πενελευσινιακού, που μετά από διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να τον στηρίξει μέχρι το τέλος και να τον κρατήσει στον πάγκο του συλλόγου. Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της Ελευσίνας ότι και αν γίνει μέχρι το τέλος, είτε η ομάδα καταφέρει να παραμείνει στην Α1, είτε όχι.

Αυτή είναι μοναδική (ίσως) περίπτωση ανακοίνωσης στις 00.03. Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε, αφού ο προπονητής έθεσε παραίτηση. Εμείς δεν έχουμε γυάλινη

σφαίρα, αλλά καταγράφουμε τα γεγονότα. Η σπουδή (χαιρόμαστε γι' αυτό) για την απάντηση δείχνει πως κάνουμε καλά τη δουλειά μας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
"Η οικογένεια του Πανελευσινιακού έφτασε μέχρι την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ διατηρώντας το συναίσθημα και τη χαρά του αθλήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε απ’ όλη την Ελευσίνα.

Η φιλοσοφία αυτή δεν αλλάζει!

Το Δ.Σ της ΚΑΕ Πανελευσινιακός συνεδρίασε την 12/2/2013 με θέμα την πορεία της ομάδος και την υποβολή παραίτησης του προπονητή κ. Σκαραφίγκα. Αφού τοποθετήθηκαν όλα τα μέλη της Διοίκησης αποφασίστηκε ομόφωνα ότι:

Δεν γίνεται δεκτή η παραίτηση του προπονητή!

Καλούμε όλους όσους αγάπησαν και αγαπούν την ομάδα να τη στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις σ’ αυτή τη δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Όλοι μαζί Ενωμένοι, Διοίκηση, Προπονητές, Παίκτες και Φίλαθλοι θα δώσουμε την μεγάλη μάχη της παραμονής στη Basket league ΟΠΑΠ.

Προχωράμε μαζί μέχρι το τέλος!".

Keywords
Τυχαία Θέματα