Ψάχνει έναν, θέλει δύο

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανήκει στην ιστορία και στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού η Ευρωλίγκα επιστρέφει στην καθημερινότητα των "ερυθρολεύκων". Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εξακολουθεί να αναζητά στην αγορά τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη στην περιφέρεια (η απουσία του οποίου ήταν περισσότερο εμφανής στον προχθεσινό τελικό), αλλά η πραγματικότητα είναι πως αυτή τη στιγμή το ρόστερ των Πειραιωτών έχει…

περισσότερες ανάγκες. Και εξηγούμαστε…

Η αναπλήρωση του κενού που άφησε ο νεαρός πόιντ γκαρντ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του είναι απλά το προφανές. Κι αυτό γιατί η ουσία του πράγματος είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" χρειάζονται ενίσχυση και στη γραμμή των "ψηλών", εκεί όπου εξακολουθούν να παρουσιάζουν σοβαρό πρόβλημα.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μαυροειδής δείχνει να είναι παροπλισμένος (σ.σ.: εκτός δωδεκάδας στον τελικό του Κυπέλλου) και ο Τζος Πάουελ εξακολουθεί να προβληματίζει με την απόδοσή του στα "μεγάλα" παιχνίδια. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν έχει πείσει μέχρις στιγμής πως μπορεί να επωμιστεί το βάρος της "ερυθρόλευκης" φροντ λάιν με αποτέλεσμα το ροτέισον να περιορίζεται στους Κάιλ Χάινς (κυρίως) και Γκιόργκι Σερμαντίνι (δευτερευόντως).

Έτσι, ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει στο "στόχαστρό" του έναν περιφερειακό, αλλά η αλήθεια είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" χρειάζονται εξίσου έναν ποιοτικό σέντερ προκειμένου να γεμίσουν τη ρακέτα τους. Ή διαφορετικά, να βγει από τη ναφθαλίνη ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Κάτι που ίσως είναι πιο ενδεδειγμένο από τη στιγμή που παραμένει άγνωστο αφενός το αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, αφετέρου αν στην αγορά είναι διαθέσιμος κάποιος "ψηλός" που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα