Συμπαίκτης του Γιάννη ο Στέφενς! (vid)

Ο Ηλυσιακός ετοιμάζεται να δώσει πέντε «τελικούς» για την παραμονή του στην Α1, μετά τον… χαμένο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (17/3) στο ΟΑΚΑ, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» του Τζίμη Κουστένη θα χρειαστεί να παλέψουν μέχρις εσχάτων χωρίς τον Ντι Τζέι Στέφενς!

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ αναχώρησε από τα Ιλίσια για να μετακομίσει στο ΝΒΑ και να γίνει συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι τον

είχαν δοκιμάσει και το καλοκαίρι! Στα 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε στο φετινό πρωτάθλημα, ο Στέφενς είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους (59% στα δίποντα, 25% στα τρίποντα, 55,5% στις βολές), 8,8 ριμοπάουντ, 1 ασίστ, 2,2 κοψίματα και 1,3 λάθη, ενώ είχε αναδειχθεί δεύτερος στον διαγωνισμό καρφωμάτων του πρόσφατου All Star Game, πίσω από τον Γκάμπριελ.

Τα καρφώματα είναι η… ειδικότητά του, αφού στην παρουσία του στην Ελλάδα μας έχει χαρίσει μερικές πολύ εντυπωσιακές φάσεις, ενώ στις μετρήσεις στις οποίες είχε υποβληθεί κατά τη δοκιμή του από τους Μπακς, το επιτόπιο άλμα του είχε μετρηθεί στις 46 ιντσες, δηλαδή 1,17μ.!

Για του λόγου το αληθές ιδού ένα βίντεο με πολύ εντυπωσιακά καρφώματα του Στέφενς όταν έπαιζε στο NCAA…

Keywords
Τυχαία Θέματα