Στοίχησαν οι απουσίες

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους Ρόκο Λένι Ούκιτς, Λουκά Μαυροκεφαλίδη και με τον ανέτοιμο ακόμα Στεφάν Λάσμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο του Gomelsky Cup, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 72-59. Οι πράσινοι παρά τις απουσίες και την καθυστερημένη άφιξη αρκετών παικτών, λόγω του Ευρωμπάσκετ

άντεξαν για ένα ημίχρονο δείχνοντας καλά στοιχεία.

Στο δεύτερο μέρος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όντας πολύ καλύτερη και με ένα σερί 21-7 έστειλε τη διαφορά σε μεγάλα ύψη και μετέτρεψε την αναμέτρηση σε… περίπατο, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έδειχνε ικανός να μπορεί να επιστρέψει στην διεκδίκηση της νίκης. Στο δεύτερο ημίχρονο στο παρκέ υπήρχε μόνο η ομάδα της Ρωσίας, ενώ οι απουσίες δεν άφησαν την ελληνική ομάδα να… πιάσει την απόδοση που ήθελε και μπορούσε.

Αυτό ουσιαστικά τόνισε και ο Αργύρης Πεδουλάκης με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα: "Ουσιαστικά αυτό που συνέβη είναι ότι είμαστε εκτός ρυθμού. Είχαμε επτά παίκτες απόντες στην προετοιμασία, έχουμε ακόμη κι αυτή τη στιγμή απουσίες εξαιτίας τραυματισμών. Αυτό είναι και το βασικό μας πρόβλημα. Ήταν το πρώτο μας φιλικό και το πρόβλημα ήταν ότι έλειπαν πολλοί παίκτες και θα πρέπει να βάλουμε και τα παιδιά που προστέθηκαν αργότερα στην προετοιμασία στο παιχνίδι και στο ρυθμό της ομάδας".

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπράμος υπογράμμισε: "Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Κάναμε πολλά λάθη, δεν κάναμε αυτά που θέλαμε στο παιχνίδι. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας".

Τα δεκάλεπτα: 9-16, 31-28, 52-35, 72-49.

GOMELSKY CUP (28-29/9, Μόσχα)

Σάββατο 28/9
Λοκομοτίβ Κουμπάν-Μακάμπι Τελ Αβίβ 71-61
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός 72-49

Κυριακή (29/9)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός 16:00
Λοκομοτίβ Κουμπάν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 19:00

Keywords
Τυχαία Θέματα