Στη Δύση το τρόπαιο (vid)

Το All Star Game του ΝΒΑ ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Δύσης να κατακτά το τρόπαιο νικώντας με 143-138, αν και ο ΛεΜπρον Τζέιμς προσπάθησε να δώσει τη νίκη στη δική του ομάδα. Μόνο που ο Κόμπε Μπράιαντ ήταν εκεί και σταμάτησε τα όνειρα του παίκτη των Χιτ, δίνοντας την ευκαιρία στον Κέβιν Ντουράντ με ένα κάρφωμα να "γράψει" το τελικό σκορ.

"Ήταν ένα τέλειο κόψιμο. Δεν έχω δει ποτέ έναν mvp

να κάνει τέτοιο άλμα σαν αυτό. Ήταν πραγματικά μια καταπληκτική φάση" είπε ο Ντουράντ που σημείωσε 30 πόντους για τη Δύση. Ο Μπλέικ Γκρίφιν τελείωσε το ματς με 19 πόντους, αλλά ο συμπαίκτης του στους Κλίπερς Κρις Πολ, είχε απολογισμό 20 πόντους και 15 ασίστ, τα οποία του έδωσαν και τον τίτλο του mvp.

Ο Κόμπε Μπράιαντ τελείωσε το ματς με 9 πόντους, μοίρασε 8 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και τα 2 κρίσιμα κοψίματα απέναντι στον Τζέιμς, ο οποίος είχε απολογισμό 19 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ. Πρώτος σκόρερ για την ανατολή ήταν ο Καρμέλο Άντονι που σημείωσε 26 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε ο Ντουέιν Ουέιντ με 21 πόντους και 7 ασίστ.

"Είμαι αρκετά έξυπνος στην άμυνά μου" είπε ο Μπράιαντ μετά το ματς για να συμπληρώσει ο Ντουράντ πως: "Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Κόμπε τα… πάει καλύτερα με τη μπάλα. Είναι δύσκολο να σταματήσεις τον ΛεΜπρον αλλά έκανε το καλύτερο δυνατό. Και ο Πολ όμως έκανε πολύ καλή δουλειά να μας κρατήσει στο παιχνίδι".

Πάντως, ο Τζέιμς δεν έδειξε να… ενοχλείται από τα στοπ του Μπράιαντ: "Υπήρχε ένα πολύ θετικό πνεύμα. Υπήρχαν στο γήπεδο δύο παίκτες που λατρεύουν ν' ανταγωνίζονται (ο ίδιος και ο Μπράιαντ). Οπότε το διασκέδασα αρκετά".

Μετά την πρώτη περίοδο του αγώνα τιμήθηκαν οι Ντικέμπε Μουτόμπο και Γιαο Μινγκ, ενώ το φινάλε σε All Star Game έγραψε ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος και έδωσε… τόπο στα νιάτα παίζοντας μόλις έξι λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα