"Ροπαλιά" στο ηθικό του...

Μόνος πρώτος παρέμεινε ο Ηρακλής, αλλά η απουσία του Γιάννη Δαμαλή από τη συνέχεια του πρωταθλήματος έφερε προβληματισμό στο στρατόπεδο του "Γηραιού". Το σοκ στον Ηρακλή είναι απλά ένα από τα πέντε σημεία που μας τράβηξαν την προσοχή αυτή την Κυριακή στο πρωτάθλημα του ομίλου Βορρά της Β' Εθνικής.

"Ανεβαίνει" στο καλύτερο σημείο

Μέχρι τώρα το Αιγάλεω παρουσιαζόταν διπρόσωπο στο

πρωτάθλημα. Ανίκητο στο "Σίτι", αλλά… προβληματικό μακριά από τα δυτικά προάστια. Η ομάδα του Σάββα Κατσούνη άλωσε την Κατερίνη με το 86-81 επί του Πιερικού Αρχέλαου και δείχνει να "ανεβάζει στροφές" στο καλύτερο χρονικά σημείο του πρωταθλήματος. Εξάλλου, ακόμα ένα… θετικό για τους "κυανόλευκους" είναι το ξεπέταγμα κι άλλων πρωταγωνιστών αφού οι Μουμπάρακ (35π.) και Φωτητζόγλου (11π.) δείχνουν ικανοί να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους.

Κόντρα στις προβλέψεις

Χωρίς φανφάρες και "μεγάλα λόγια" το Στρατώνι εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η ομάδα της Χαλκιδικής κέρδισε και τον Αίαντα Ευόσμου (71-61) και παρέμεινε σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Ηρακλή. Ο Δημήτρης Μύθου έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο που μοιάζει ικανό… για σπουδαία πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Τα σκαμπανεβάσματα των πρώτων αγωνιστικών ανήκουν για τα καλά στο παρελθόν για τον Φίλιππο Βέροιας. Οι "κόκκινοι" διέσυραν στην Τούμπα τη ΜΕΝΤ με 87-58 και έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως τίποτα δεν πρόκειται να τους φράξει τον δρόμο προς την Α2 κατηγορία. Το σύνολο του Δημήτρη Γκίμα έχει μεγάλη ποιότητα και αυτό αρχίζει να φαίνεται σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Ο απόλυτος χαμός

Το φετινό πρωτάθλημα του ομίλου Βορρά της Β' Εθνικής είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό και αυτό αποτυπώνεται από τη βαθμολογία. Αυτή τη στιγμή οι… μνηστήρες της Α2 κατηγορίας είναι τέσσερις, χωρίς, όμως, να αποκλείεται να… αυξηθούν τις επόμενες αγωνιστικές, ειδικά από τη στιγμή που κάποιες ομάδες παρουσιάζονται ακόμα πιο ανταγωνιστικές μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Δεν χάρηκαν το "διπλό"

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Ιωνικό Ιωνίας διατήρησε τον Ηρακλή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά στον "Γηραιό" δεν μπόρεσαν να χαρούν την επιτυχία τους όσο ήθελαν. Κι αυτό γιατί ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Δαμαλή (σ.σ.: ρήξη πρόσθιου χιαστού) ήρθε να την επισκιάσει και να αφήσει τον Θωμά Κωστόπουλο χωρίς ένα βασικό του όπλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα