Παμπ με όνομα... παιδεραστή!

20:13 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή στην Βαρσοβία θα γίνουν τα εγκαίνια μιας νέας παμπ αλλά το όνομα που διάλεξε ο ιδιοκτήτης για να δώσει στο μαγαζί του έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα, η παμπ θα ονομάζεται "Fritzl's" από το όνομα του Αυστριακού Γιόζεφ Φριτσλ που έχει καταδικαστεί για παιδεραστία.
Ο Φριτσλ κρατούσε κλειδωμένη στο υπόγειο επί 24 χρόνια την ίδια του την κόρη και την κακοποιούσε σεξουαλικά και για αυτές τις πράξεις του έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.
Η απόφαση λοιπόν του ιδιοκτήτη να δώσει στην παμπ του το όνομα του

Αυστριακού παιδεραστή προκάλεσε την διαμαρτυρία του Συνηγόρου του Παιδιού στην Πολωνία με τον επικεφαλής, Μάρεκ Μίχαλακ, να δηλώνει: "Το να το αποκαλούμε σκάνδαλο θα ήταν μια μετριοπαθής έκφραση. Η ιδέα αυτή πρέπει να σταματήσει".
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος από την πλευρά του εμφανίστηκε πρόθυμος να υποχωρήσει, τονίζοντας ότι "δεν θέλει να ανοίξει πόλεμο" και ότι ο στόχος του, να προβάλει την παμπ, έχει ήδη επιτευχθεί. Από την μεριά της, η μάνατζερ της παμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους τοπικών μέσων ενημέρωσης υποστήριξε ότι δεν υπήρχε πρόθεση να πληγωθεί κανείς και ότι η ονομασία αυτή επιλέχθηκε μόνο ως ένδειξη "μαύρου χιούμορ".

Keywords
Τυχαία Θέματα